Van olyan köztetek, akit otthon fiatal korában bántalmaztak verbálisan, fizikailag, akár szexuálisan is? Hogy alakult később az életetek, milyen emberek lettetek felnőttként?
Nagyon sajnálom, ami történt veletek. És köszi hogy megosztottátok. A lepontozást én se értem, milyen frusztrált idióta az, akinek nincs jobb élvezete az életben...
Én mindháromban részesültem, anyámtól a verbális, mostohaapámtól pedig a másik kettő. Már korán elköltöztem, felnőtt családanya vagyok, boldog vagyok, de a múlt még mindig sokszor kísért, nehezen tudok túllépni rajta, ezért kérdeztem, mások milyen emberek lettek. Amíg otthon éltem, befolyásolható, naív kis nebántsvirág voltam, nem védtem meg magam, mindenkiről a jót feltételeztem, még a bántalmazóimtól is. Most már az ellentéte vagyok, ami szép lassan épült ki bennem. Sokan tartanak tőlem, kemény, kritikus vagyok az emberekkel, nem félek megvédeni magam és odamondani, ha valami nem tetszik. Kevesen ismerik a sérülékeny, szerető oldalamat, de őket nagyon igyekszem megbecsülni.
Jöhetnek még válaszok, sajnos biztosan sokan vagyunk.
#1 vagyok.
Én nem kaptam meg azt a törődést amit egy anya meg egy apa adhat. Nevelőszülőknél voltam egészen 18 éves koromig, persze szartak a fejemre még akkor is amikor az eset történt. Mindent nekem kellett megcsinálni és befizetni /osztálykirándulás ,stb/. Csak a bátyámat ismerem aki mindig segített nekem. Diákmunkából éltem. Az álmom volt, hogy rendőrnő legyek. Sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!