Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tanácstalan vagyok ti mit...

Tanácstalan vagyok ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Augusztus 17-én lenne az esküvőnk már szinte kivan fizetve minden. Viszont édesanyám állapota rohamosan romlik.(rákos beteg) nem sok van neki hátra. Viszont ő ezt nem tudja és nem is tudná elfogadni. Ti mit tennétek a helyemben? Megszeretném tartani az esküvőt nem lenne lagzi csak egy szertartás és vacsora. Azért is szeretném megtartani bármi is legyen mert tudom hogy anyu nem akarná hogy elhalasszam hiszen ő várta a legjobban. Így megigértem magamnak bármi lesz aznap összeszedem magam.

Szerintetek így rendben lenne?

Kérlek legyetek kedvesek így is nehéz nekem

2021. júl. 2. 13:05
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
73%

Én voltam olyan esküvőn, ahol a menyasszonynak másfél héttel előtte halt meg az anyja. Minden le volt már szervezve, a terem, étterem, ruha, időpont, helyszín, úgyhogy megtartották.

A lagzit skippelték, helyette csak szertartás utáni ebéd volt szűkebb körben, de sok rokona pl majd' kiátkozta szerencsétlent, el sem mentek jópáran, mert mekkora szmét a csaj.

Elég szr volt neki és tépelődött előtte sokat, ám a vőlegénye, és az apukája meggyőzték, hogy most már ne mondjék le.

2021. júl. 3. 11:09
 32/43 anonim ***** válasza:
84%
A 26-osat közben törölték.
2021. júl. 3. 11:10
 33/43 anonim ***** válasza:
0%

Viszont ő ezt nem tudja és nem is tudná elfogadni. - anyukád nem hülye, az orvos bűncselekményt követ el, ti pedig etikátlanok vagytok, amiért nem tájékoztatjátok róla.

Ilyen emberektől mentsen meg a sors.

2021. júl. 3. 11:11
 34/43 anonim ***** válasza:
68%
Ha edesanyad ennyire beteg ígyse úgyse fog mar ott lenni az esküvőn. Még ha hamarabb is lesz, nem fogjak kiengedni, a kórházban meg nem fognak összeadni. Az igazat tenyleg tudnia kéne. Az emberek felni szoktak a halaltól akarhogy tartja magat. Így viszont beszelni sem tud róla mert hazudik neki mindenki. Egyedul marad a felelmeivel.
2021. júl. 3. 17:58
 35/43 A kérdező kommentje:
Szerintem anyum már pontosan tudja de még ő se akarja magának bevallani bent voltam a kórházban nála és láttam ő is érzi én a témát kerülöm mikor vele beszélek azt a keveset amit tudom mert látnom is nehéz ahogy le épült ő is mint édesapám elég nehéz a sírást visszafolytanom és mosolyognom neki . Sajnos ahogy írtam sehogy se tudnám az esküvőt előrehozni mivel minden is kivan fizetve. Nem önzőségből írom kérlek értsétek meg. Én lennék a legboldogabb ha ott lehetne sajnos az állapotáról én sem tudtam mivel a nővérem nem árulta el nekem se pedig február óta tudta csak ezen a héten tudtam meg mikor rosszul lett. Én viszont ugye arra számítottam hogy anyu is ott lesz.
2021. júl. 3. 19:56
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell visszafojtani a sírást! Együtt kell sírni, amíg még lehet. A nővéred bűnt követett el ellened!

Csak te tudod eldönteni, hogy a halála után képes leszel-e esküvőre, de ha csak kevés résztvevős egyszerű lesz arra biztosan igen, és akkor ne érezz emiatt lelkiismeret-furdalást. Főleg hogy nem voltál az ismeretek birtokában, de amúgy se.

2021. júl. 3. 20:10
 37/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 36-os. Beszéltem a szervezővel és 2 tiszteletbeli szék lesz a szüleim számára. Azon a napon úgy fogok tenni ahogy egy esküvőn kell lenni és bár nem lesz felhőtlen a boldogság még is meg teszek majd mindent anyu kedvéért és biztos ha apu élne ő is végtelenül boldog lenne.
2021. júl. 3. 20:41
 38/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek sajnos édesanyám ma örök nyugalomra tért. :(
2021. júl. 5. 12:20
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd őszinte részvétem! :(
2021. júl. 5. 12:22
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem ☹️😥
2021. júl. 5. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!