Tanácstalan vagyok ti mit tennétek?
Sziasztok,
Augusztus 17-én lenne az esküvőnk már szinte kivan fizetve minden. Viszont édesanyám állapota rohamosan romlik.(rákos beteg) nem sok van neki hátra. Viszont ő ezt nem tudja és nem is tudná elfogadni. Ti mit tennétek a helyemben? Megszeretném tartani az esküvőt nem lenne lagzi csak egy szertartás és vacsora. Azért is szeretném megtartani bármi is legyen mert tudom hogy anyu nem akarná hogy elhalasszam hiszen ő várta a legjobban. Így megigértem magamnak bármi lesz aznap összeszedem magam.
Szerintetek így rendben lenne?
Kérlek legyetek kedvesek így is nehéz nekem
Én voltam olyan esküvőn, ahol a menyasszonynak másfél héttel előtte halt meg az anyja. Minden le volt már szervezve, a terem, étterem, ruha, időpont, helyszín, úgyhogy megtartották.
A lagzit skippelték, helyette csak szertartás utáni ebéd volt szűkebb körben, de sok rokona pl majd' kiátkozta szerencsétlent, el sem mentek jópáran, mert mekkora szmét a csaj.
Elég szr volt neki és tépelődött előtte sokat, ám a vőlegénye, és az apukája meggyőzték, hogy most már ne mondjék le.
Viszont ő ezt nem tudja és nem is tudná elfogadni. - anyukád nem hülye, az orvos bűncselekményt követ el, ti pedig etikátlanok vagytok, amiért nem tájékoztatjátok róla.
Ilyen emberektől mentsen meg a sors.
Nem kell visszafojtani a sírást! Együtt kell sírni, amíg még lehet. A nővéred bűnt követett el ellened!
Csak te tudod eldönteni, hogy a halála után képes leszel-e esküvőre, de ha csak kevés résztvevős egyszerű lesz arra biztosan igen, és akkor ne érezz emiatt lelkiismeret-furdalást. Főleg hogy nem voltál az ismeretek birtokában, de amúgy se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!