Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tanácstalan vagyok ti mit...

Tanácstalan vagyok ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Augusztus 17-én lenne az esküvőnk már szinte kivan fizetve minden. Viszont édesanyám állapota rohamosan romlik.(rákos beteg) nem sok van neki hátra. Viszont ő ezt nem tudja és nem is tudná elfogadni. Ti mit tennétek a helyemben? Megszeretném tartani az esküvőt nem lenne lagzi csak egy szertartás és vacsora. Azért is szeretném megtartani bármi is legyen mert tudom hogy anyu nem akarná hogy elhalasszam hiszen ő várta a legjobban. Így megigértem magamnak bármi lesz aznap összeszedem magam.

Szerintetek így rendben lenne?

Kérlek legyetek kedvesek így is nehéz nekem

2021. júl. 2. 13:05
1 2 3 4 5
 1/43 A kérdező kommentje:
Az állapot romlást úgy kell érteni hogy hétfőn még jól volt keddre pedig hirtelen leromlott... Annyira nem számítottunk erre hiszen mindig derüs és vidám volt most pedig látom amit egy végstádiumú rákosnál szoktak.
2021. júl. 2. 13:08
 2/43 anonim ***** válasza:
95%
Ha úgy adódik, én csak a szertartást tartanám meg a 2 tanúval, minden mást elhalasztanék - de hátha még kilábal időlegesen belőle.
2021. júl. 2. 13:12
 3/43 anonim ***** válasza:
96%
Én előrehoznám és megtartanám holnap,hogy ő is ott lehessen.
2021. júl. 2. 13:13
 4/43 anonim válasza:
88%
Ha nem tud menni az esküvőre akkor valakit béreljetek fel, hogy figyeljen rá aznap. Ha az esküvőre megy akkor pedig úgyis figyeltek rá, ha bármi nagy baj van mentőt hívtok. Mivel nem lesz lagzi, csak szertartás és vacsora így éjszakára gondolom hazaértek. Ez nem olyan mint a filmekben, hogy biztos akkor lesz rosszul amikor esküvő van. Persze van rá esély, de reméljük, hogy nem.
2021. júl. 2. 13:13
 5/43 anonim ***** válasza:
99%

Ha anyud is így akarná, akkor a szertartás + vacsora jó ötlet, maximum nem lesz nagy bulizás, ha akkor úgy érzed, hogy nem menne.

Aztán az is lehet, hogy pont úgy érzed akkor, hogy kell a "tombolás" hogy kikapcsolódj a sok stresszből és gyászból.

Mindkettő teljesen rendben van, bárhogy is érzel majd akkor.

Sok erőt és kitartást kívánok!

2021. júl. 2. 13:14
 6/43 anonim ***** válasza:
94%
Ha a temetés után 2 héttel kell esküvőt tartani, akármit megfogadhatsz,akkor sem fogod jól érezni magad. Ezért kellene most megtartani, amikor még ott lehet anyukád is.
2021. júl. 2. 13:15
 7/43 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem tudom előre hozni. Őt pedig már nem tudom elhozni mert már kórházban van és oxigén nélkül nem tud létezni nincs is ereje felállni. Valamint már erős fájdalom csillapítókat kap és alig eszik, pelenkázzák. Ez mind keddre romlott így le. Bulizni nem terveznék mert nem is szeretem a lagzikat.
2021. júl. 2. 13:19
 8/43 anonim ***** válasza:
94%

Én a magam részéről megtartanám az esküvőt 2 tanúval, semmi vacsi, semmi egyéb. Mert én nem tudnék "bulizni" meg "jópofizni" így. Egy vacsit vagy családi összejövetelt a megünneplésetekre akár pár hónap múlva is meg lehet tartani, de úgyis csak fájna, hogy nem lehet ott.

Sajnálom anyukádat. :(

2021. júl. 2. 13:31
 9/43 A kérdező kommentje:
Sajnos családom egy se lesz ott mert nem vagyunk jóba. Édesapám 21 éves koromba meghalt (most 25 leszek) abba is majdnem beleroskadtam bár nem lesz dinom dánom de úgy mond jót tenne ha olyan emberek vennének körül aki a "családom" csak ők lesznek ott max 20 ember.
2021. júl. 2. 13:35
 10/43 anonim ***** válasza:
56%
temetés után kb. 1 évvel szokták halasztani az esküvőt. Tartok tőle, a tiétek is kollektív sírásba fog torkollni.
2021. júl. 2. 13:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!