Tanácstalan vagyok ti mit tennétek?
Sziasztok,
Augusztus 17-én lenne az esküvőnk már szinte kivan fizetve minden. Viszont édesanyám állapota rohamosan romlik.(rákos beteg) nem sok van neki hátra. Viszont ő ezt nem tudja és nem is tudná elfogadni. Ti mit tennétek a helyemben? Megszeretném tartani az esküvőt nem lenne lagzi csak egy szertartás és vacsora. Azért is szeretném megtartani bármi is legyen mert tudom hogy anyu nem akarná hogy elhalasszam hiszen ő várta a legjobban. Így megigértem magamnak bármi lesz aznap összeszedem magam.
Szerintetek így rendben lenne?
Kérlek legyetek kedvesek így is nehéz nekem
Kedves kérdező, nagyon sajnállak téged is, az anyukádat is. Tartsátok meg az esküvőt! Sajnos, ha elhalasztod, azzal nem segítesz édesanyádon.
Egy ismerősömnek az édesapja halt meg hirtelen az esküvő előtti éjszakán. Minden elő volt készítve sok fős lakodalomra. Megtartották az esküvőt és a lakodalmat is. Hogy milyen hangulatban, azt nem tudom, mert nem voltam ott. De el tudom képzelni, hogy nem volt felhőtlen. Borzasztó érzés.
Kitartást és sok erőt kívánok!
Hallottam én már belevaló anyakönyvvezetőkről: Hegytetőn, sétahajón stb. eskeztek.
Szerintem valami plusz pénzért találhattok ilyet már a jövő hétre is, otthonra akár, a kórház kicsit meredek volna.
Édesanyád kéréséhez igazodj!
Akik szerint előre kellene hozni az esküvőt akár már holnapra, jobba ha tudják hogy van egy 30 napos várakozási idő, tehát ha bejelentkezek minimum 30 nap múlva lesz az esküvőm.Ez az ap eset. Viszont lehet kérvényezni ha pl. már közel van a gyermek születése, vagy ha haldokló szeretne gyorsan megházasodni hogy tekintsenek el a 30 naptól.Ebben az esetben is beadható kérvény családtag közeli halála miatt, a Jegyző fogja elbírálni.
Egy anyakönyvvezető
26. Jelentettem a gonosz valaszod.
Kedves Kerdezo!
Esetleg jegyesfotozasotok volt mar? Ha igen, par fotot kinyomtathatnal neki jo minosegben, hogy nezegethesse, ha ez oromot okoz neki. Es az is jo otlet, hogy egy jelkepes ceremonia legyen ott ahol o van, nem tudom, hogy templomi eskuvot terveztetek-e, de tenyleg lehetne beszelni a korhaz lelki pasztoraval, hogy hatha lenne ra mod, hogy Anyukad elott osszeadjon, amig mig lehet...
Sajnos a legmelyebben at tudom erezni a fajdalmad, nagyon fiatal vagy meg te is. En is ennyi idosen veszitettem el par eve rakban az Anyukam, o is oxigenen volt, teljesen lefogyott es legyengult es nagyon nagyon tul akarta elni. most nemreg pedig az Apukam is meghalt. Iszonyatos ez.
Lelekben veled vagyok igy ismeretlenul is.
Kitartast kivanok es sok erot!
27!
Na és pontosan mi volt a válaszommal a problémád, azon kívül hogy rámutattam, totális ellentmondásban van a kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!