Hozzámennétek így?

Figyelt kérdés

Hölgyektől kérdezném: Hozzámennétek több gyerekes férfihoz?

Ha gyerekei felnőttek és nem kellene együtt lakni velük.

Ettől függetlenül részt vennének leendő férjetek életében és azt vennétek észre hogy velük türelmesebben beszél.

Magyarul, ha ők nem mindig viselkednek tökéletesen simán elnézi.

Míg veletek szemben jóval kritikusabb.

Bírnátok így élni, meg lehet szokni az ilyesmit?

Kinek van tapasztalata ebben, tanácsnak örülnék.

2021. júl. 1. 14:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Egyik gyereke direkt mondta apja mennyi mindent fizet neki.

Szerintem éreztetni akarja velem hogy mennyivel fontosabb ő mint én

azért mondja.

Megfigyeltem így is van.

Ha nyafog, ha kényeskedik akkor is szépen beszél vele leendő férjem.

Sokan mondják ne menjek hozzá többgyerekes férfihoz.

2021. júl. 1. 17:30
 12/20 anonim ***** válasza:
97%
Lényeges kérdésekre nem válaszolsz, mi baja veled a férfinek, hány éves vagy? Amúgy mindig is a gyerekek lesznek az elsők, ezt jobb, ha tudomásul veszed.
2021. júl. 1. 17:33
 13/20 A kérdező kommentje:

36 vagyok.

Nincs különösebb baja csak kritikusabb.

Ha valami nem tetszik nekem megmondja míg gyerekeinek nem.

2021. júl. 1. 17:38
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Rosszabb ha két év után váltok mint az hogy most szakítasz vele.
2021. júl. 1. 17:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves a párod? Figyelj nekem is megmondja a párom például ha elbaszom a kaját. En nem sértődök meg ,a gyereket meg tutujgatja pedig már 18éves....Tudtad hogy vannak gyerekei nem? Ne most legyenek problémák,valószíneg az is bántja őt hogy mem vt mindenap az életük része...
2021. júl. 1. 17:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, X év alatt olyannak fogadta el a gyerekeit, amilyenek. Kialakult szokásaik, viselkedéseik vannak. A gyerek mindig MINDIG az első (írom ezt ugyanennyi évesen, anyaként). Mindig az első lesz, akkor is, ha esetleg nem az apjával lennék együtt. Ha lenne egy másik pasim, tutira nem hagynám, hogy megmondja, elnéző lehetek-e a gyerekemmel. Aki ráadásul NEM az övé. Ezt jelenti szülőnek lenni.

Ezt így vagy elfogadod, vagy mást keresel, mert a féltékenység előbb vagy utóbb a kapcsolatotok rovására fog menni, én így gondolom.

Ja és hozzáteszem, a házasság szempontjából : viszonylag fiatal vagy még, gyerektelen, egy felnőtt gyerekes pasi hány éves is? Arra célzok, viszonylag sok a lehetőséged, és ez a házasság ha már most ilyen kerdőjelekkel, bizonytalansággal indul, nem biztos, hogy a legjobb döntés.

2021. júl. 1. 17:54
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. júl. 1. 21:27
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen ne menjél hozzá, elcseszed az életedet. Simán találhatsz még gyerektelen pasit (akár nálad pár évvel fiatalabbat is.)

Nagyon meg fogod bánni, jelentős energiákat el fognak vonni a gyerekei.

Hogy a gyerekei felnőttek, és nem kell együtt lakni velük, arra pedig ne vegyél mérget. Több ismerősnél láttam, hogy akár a 30-as 40-es felnőtt gyereke is haza batyuzott a szülői házba válás után, gyerekkel vagy anélkül, kerülgethetnétek egymást. Sosem tudni, mit hoz a jövő.

2021. júl. 1. 22:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. júl. 1. 23:36
 20/20 anonim ***** válasza:
26%
Ha kell a tehén, kelljen a borja is. Ez szerintem egy férfira is igaz, te viszont nagyon bizonytalan vagy.
2021. júl. 2. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!