Nem mennék hozzá. Viszont nem tudunk konkrét eseteket, így simán akár jogosan lehet kritikusabb. Vagy a másik lehetőség, hogy a gyerekekkel kevesebbet van együtt, mint a menyasszonyal, és azt azért tudjuk, könnyebb elviselni valakit, ha nem élünk egy fedél alatt vele.
2021. júl. 1. 15:11
3/20 anonim válasza:
biztos nem.
De muszáj egyből hozzámenni?
Esetleg együtt élni egy darabig, és aztán idővel kiderülne, hogy van-e ennek így értelme hosszabb távon is?
2021. júl. 1. 15:12
4/20 anonim válasza:
Mit jelent a kritikussága veled szemben, mióta éltek együtt?
2021. júl. 1. 15:21
5/20 anonim válasza:
Ne haragudj ők a gyerekei ,az ember a gyerekeivel nem kritikus, majd jön az következőleg ,hogy valasztás elé állítod?
2021. júl. 1. 15:34
6/20 A kérdező kommentje:
Van amelyik lusta de mintha észre sem venné.
Másik szinte orránál fogva vezeti leendő férjemet. Az érzelmeire manipulál és elér nála mindent.
Értem segítés, anyagiak.
2021. júl. 1. 17:07
7/20 anonim válasza:
Van gyereked?
2021. júl. 1. 17:12
8/20 anonim válasza:
Ha már felmerült benned, hogy nem biztos, hogy jó ötlet a házasság, akkor ne menj hozzá, ilyen egyszerű.
2021. júl. 1. 17:17
9/20 A kérdező kommentje:
Nincs de szüleim vannak.
Nem használtam ki őket ha így érted.
Próbáltam saját erőből előbbre jutni.
2021. júl. 1. 17:18
10/20 anonim válasza:
Nem gondoltam arra hogy kihasználtad őket. Csak lehet hogy te látod rosszul a dolgokat, úgyanilyen kérdés volt valamelyik nap ide feltéve,és ott is a felnőtt hyerekek voltak beállítva rosszként ,a leendő feleség lehordta őket mindennek. De hány évesek vagytok? De tényleg ha már ez felmerült benned hogy hozza menj e akkor ne menj. Az meg hogy vannak szüleid az egyértelmű másképp valami isteni csoda lennél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!