Lehet hogy nem kéne hozzámennem?
3 éve vagyunk együtt, 1,5 éve együtt élünk, jövőre tervezzük az esküvőt. Szerelmes nem vagyok, viszont szeretem, tisztelem. Az utóbbi időben sokat veszekszünk, nőgyógyászati problémák miatt a szexet sem kívánom gyakran. Betegség miatt a párom -úgy érzem- "gyerek" státuszba került, de én nem akarok az anyja helyébe lépni.
Komolyan elgondolkoztam, biztos hozzá kéne-e mennem... A jövőmet el tudom képzelni vele, abszolút jó férj és apa lenne szerintem.
Ne dönts még!
Egyrészt mert minden kapcsolatban lehetnek nehéz időszakok, másrészt mert nem vagy magadban biztos. Én úgy gondolom, várjatok még az esküvővel! Nem tudom, ki van-e már tűzve az időpont, vagy ez még csak terv?
Sokan élnek így, szerelem nélkül, csak mert jól együtt lehet élni a másikkal. Aztán az igazi boldogságot meg valaki más oldalán keresik. Vagy szeretőt tartanak, vagy elválnak egy idő után.
Szerintem rossz kezdet, ha már így indul egy házasság.
De lehet, hogy csak egy rosszabb periódusban vagytok és túl lesztek rajta. Majd kiderül.
Nem is értem a kérdést!
Mi az, hogy gyerek-státuszba került?? Nem szexelsz vele egyáltalán?? Vagyvte kezeled gyerekként?
És a problémád előtt minden rendben volt? Mi a bajod amúgy?
"Szerelmes nem vagyok, viszont szeretem, tisztelem"
Én ebben látom a problémát. A barátaim iránt érzek így, és hozzájuk nem is mentem feleségül :) A férjemmel 5 éve vagyok együtt, ebből 1 éve a férjem, szerelmes vagyok belé még mindig. Jó, néha nem olyan hatalmas lánggal, mint az elején, de ez vissza-visszatér. Te csak barátként szereted ezt az embert, így szerintem nem kéne hozzámenni, mert vagy elválsz tőle valakiért, akibe szerelmes vagy, vagy vele maradsz, és egész életedben hiányérzeted lesz.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!