Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet hogy nem kéne hozzámennem?

Lehet hogy nem kéne hozzámennem?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, 1,5 éve együtt élünk, jövőre tervezzük az esküvőt. Szerelmes nem vagyok, viszont szeretem, tisztelem. Az utóbbi időben sokat veszekszünk, nőgyógyászati problémák miatt a szexet sem kívánom gyakran. Betegség miatt a párom -úgy érzem- "gyerek" státuszba került, de én nem akarok az anyja helyébe lépni.

Komolyan elgondolkoztam, biztos hozzá kéne-e mennem... A jövőmet el tudom képzelni vele, abszolút jó férj és apa lenne szerintem.

2014. szept. 15. 21:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom jó ómennek, ha a menyasszony/vőlegény már a házasságkötés előtt vacillál. Nem érdemes úgy házasodni, hogy nem vagy teljesen biztos magadban.
2014. szept. 15. 21:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már elgondolkodtál rajta.....
2014. szept. 15. 21:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Te ugyan hány éves vagy? Mert rá kéne jönnöd h a legtöbb pasi ilyen. mikor beteg eljátssza h a halálán van,mert igényli jobban igényli a törödést,mint egy nő. egyszerre kell lenni szeretőnek,anyukának,szakácsnak,stb.. egy nőnek sokféleképpen helyt kell állnia. Néha azért utálok az lenni. mi már 7 éve együtt vagyunk
2014. szept. 15. 22:01
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne dönts még!

Egyrészt mert minden kapcsolatban lehetnek nehéz időszakok, másrészt mert nem vagy magadban biztos. Én úgy gondolom, várjatok még az esküvővel! Nem tudom, ki van-e már tűzve az időpont, vagy ez még csak terv?

2014. szept. 15. 22:02
 5/11 anonim ***** válasza:
97%

Sokan élnek így, szerelem nélkül, csak mert jól együtt lehet élni a másikkal. Aztán az igazi boldogságot meg valaki más oldalán keresik. Vagy szeretőt tartanak, vagy elválnak egy idő után.

Szerintem rossz kezdet, ha már így indul egy házasság.

De lehet, hogy csak egy rosszabb periódusban vagytok és túl lesztek rajta. Majd kiderül.

2014. szept. 15. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Sokakkal el lehet képzelni a jövőnket, de azzal kell ezt megvalósítani, aki NÉLKÜL nem tudod elképzelni....
2014. szept. 15. 22:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
azis lehet, hogy csak beszartál a házzasságkötéstől.
2014. szept. 16. 00:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem a kérdést!

Mi az, hogy gyerek-státuszba került?? Nem szexelsz vele egyáltalán?? Vagyvte kezeled gyerekként?

És a problémád előtt minden rendben volt? Mi a bajod amúgy?

2014. szept. 16. 06:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha ezen vacillálsz az soha nem jelent jót. Elég sok itt a probléma. Amíg nem oldjátok meg ne házasodjatok! Az csak akkor jó ha 1000 százalékig biztos vagy vele akarod leélni az életed. És még akkor is beüthet a ménykő, de így meg nagyon sanszos, hogy be fog.
2014. szept. 16. 10:15
 10/11 anonim ***** válasza:

"Szerelmes nem vagyok, viszont szeretem, tisztelem"

Én ebben látom a problémát. A barátaim iránt érzek így, és hozzájuk nem is mentem feleségül :) A férjemmel 5 éve vagyok együtt, ebből 1 éve a férjem, szerelmes vagyok belé még mindig. Jó, néha nem olyan hatalmas lánggal, mint az elején, de ez vissza-visszatér. Te csak barátként szereted ezt az embert, így szerintem nem kéne hozzámenni, mert vagy elválsz tőle valakiért, akibe szerelmes vagy, vagy vele maradsz, és egész életedben hiányérzeted lesz.

26N

2014. szept. 16. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!