Hogy költözzek el?
Sziasztok!
20 éves vagyok és szeretnék elmenni itthonról.. A párom nem fogadják el mert nem őt valasztották nekem ki... 8 hónapja vagyunk együtt és mióta megtudták probalnak elszigelni minden elől nagy nehezen tudunk találkozni csak... Mikor erettsegiztem azt mondták erettsegi utan oda megyek ahova akarok most szakmát kezdtem tanulni és erre azt mondtak majd ha a szakmam meg lesz akkor mehetek itthonrol el mert ha megprobalok elmenni foggal körömmel harcolnak hogy itthon maradjak és azt mondták hogy ha 2 ev múlva elmegyek mikor a szakmam meg lesz akkor egy szivtelen hálátlan mocsok vagyok hogy ezt teszem velük hasonló... Nyáron dolgozom és szeptembertől is 82 ezer lesz az ösztöndíjam.. A párom 28 éves egyedül lakik sajat otthonába és ő egy idelye mondja hogy költözzek hozzá és hogy most is akkora balhé lesz mint két ev múlva és miért kéne két évet végig szenvedni még.. Ami igaz de itthon van az öcsém és nehezen tudok döntést hozni vagyis elszakadni a csaladomtol félek a kovetkezmenyektol mégis a legboldogabb ember lehetnék ha végre a parommal élnék.. Volt valaki hasonló helyzetben? Esetleg tanácsok?
Gyűjts pénzt, vegyetek ki albit, vagy cuccolj át egy barátnődhöz.
Nem nagy ördögösség, de minél tovább maradsz, annál inkább húznak le.
Engem is fenyegettek anno, meg zsaroltak érzelmileg. Mégis elköltöztem 20 évesen, azóta is a párommal vagyok (már házasok vagyunk), ennek 10 éve.
Igaz, azóta (nem csak ezekmiatt a dolgok miatt) nem is tartom anyámmal a kapcsolatot, de megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!