Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apák! Miért nem foglalkoztok...

Apák! Miért nem foglalkoztok a saját gyereketekkel?

Figyelt kérdés

2021. jún. 27. 11:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Én a kérdező állítását megcáfolom. Mivel még nincs saját gyerekem az apámból indulok ki. Sokat dolgozik, de törődik a velünk. Mindig együtt vacsorázik a család, hétvégén focizunk. Elmondom neki a problémáimat és meghallgat, tanácsot ad. Nem minden apa rossz. Csak sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy törődjön vele az apja :(
2021. jún. 27. 12:29
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Mert nincs belőlem haszna, és amúgy is valahol "félresiklottam". Idéztem tőle.
2021. jún. 27. 12:38
 13/21 Metionin ***** válasza:
93%
Én is idézem apámat: Anyádnak kellettél, nem nekem.
2021. jún. 27. 14:57
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
Ez jó kérdés, én is szeretném tudni a választ. Az exférjem sem foglalkozott a gyerekeinkkel, csak a külvilág felé mutatta, hogy mennyire imádja őket, otthon meg csak a számítógép és a telefon volt fontos a számára. Amikor váltunk, akkor elkezdett foglalkozni velük. Ez tartott egy-két hónapig, én meg örültem hogy végre normális apjuk lesz a gyerekeinknek. Aztán elmúlt nála ez a fellángolás, azóta megint lesz.rja a gyerekeit... A miértekre nem tudom a választ, pedig a gyerekeknek nagyon hiányzik/hiányzott (a nagyobbik - 14éves - már elengedte a témát.)
2021. jún. 27. 18:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Mióta beteg vagyok, azóta nagyon sokat törődik velem. Mindennap beszélünk, ha szükségem van valamire rögtön ugrik és beszerzi. Pedig külön élünk, felnőtt vagyok, neki van másik családja.
2021. jún. 27. 18:49
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom. De a tanulatlan, csúnya, elvált unokahúgát (a nővére lányát) agyonajnározta.

Hogy vesszen meg...

2021. jún. 27. 21:30
 17/21 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem mert velük is így bánt nagyjából az apjuk, kevés ember tud változatni az örökölt mintáin.
2021. jún. 27. 22:13
 18/21 anonim ***** válasza:
49%
Általánosítsunk mert az jó.
2021. jún. 27. 23:13
 19/21 anonim ***** válasza:
66%

Pont úgy ahogy 17es írja. Családi minta.

Aztán csodálkozik, hogy nemakarok gyereket.

2021. jún. 28. 12:02
 20/21 anonim ***** válasza:
84%
14-es vagyok. Sajnos ebben lehet valami, amit a 17-es ír, mert nálunk is az exférjem apja lesz.rta a gyerekeit. Épp ezért hangoztatta az exférjem mindenki előtt és nekem is, hogy ő sosem lesz ilyen apa, aztán mégis ilyen lett.
2021. jún. 28. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!