11/21 anonim válasza:
Én a kérdező állítását megcáfolom. Mivel még nincs saját gyerekem az apámból indulok ki. Sokat dolgozik, de törődik a velünk. Mindig együtt vacsorázik a család, hétvégén focizunk. Elmondom neki a problémáimat és meghallgat, tanácsot ad. Nem minden apa rossz. Csak sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy törődjön vele az apja :(
12/21 anonim válasza:
Mert nincs belőlem haszna, és amúgy is valahol "félresiklottam". Idéztem tőle.
13/21 Metionin válasza:
Én is idézem apámat: Anyádnak kellettél, nem nekem.
14/21 anonim válasza:
Ez jó kérdés, én is szeretném tudni a választ. Az exférjem sem foglalkozott a gyerekeinkkel, csak a külvilág felé mutatta, hogy mennyire imádja őket, otthon meg csak a számítógép és a telefon volt fontos a számára. Amikor váltunk, akkor elkezdett foglalkozni velük. Ez tartott egy-két hónapig, én meg örültem hogy végre normális apjuk lesz a gyerekeinknek. Aztán elmúlt nála ez a fellángolás, azóta megint lesz.rja a gyerekeit... A miértekre nem tudom a választ, pedig a gyerekeknek nagyon hiányzik/hiányzott (a nagyobbik - 14éves - már elengedte a témát.)
15/21 anonim válasza:
Mióta beteg vagyok, azóta nagyon sokat törődik velem. Mindennap beszélünk, ha szükségem van valamire rögtön ugrik és beszerzi. Pedig külön élünk, felnőtt vagyok, neki van másik családja.
16/21 anonim válasza:
Nem tudom. De a tanulatlan, csúnya, elvált unokahúgát (a nővére lányát) agyonajnározta.
Hogy vesszen meg...
17/21 anonim válasza:
Szerintem mert velük is így bánt nagyjából az apjuk, kevés ember tud változatni az örökölt mintáin.
19/21 anonim válasza:
Pont úgy ahogy 17es írja. Családi minta.
Aztán csodálkozik, hogy nemakarok gyereket.
20/21 anonim válasza:
14-es vagyok. Sajnos ebben lehet valami, amit a 17-es ír, mert nálunk is az exférjem apja lesz.rta a gyerekeit. Épp ezért hangoztatta az exférjem mindenki előtt és nekem is, hogy ő sosem lesz ilyen apa, aztán mégis ilyen lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!