Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Oda kell adnom a gyerekeket a...

Oda kell adnom a gyerekeket a volt élettársamnak és az anyjának?

Figyelt kérdés

Több hónapja külön élünk. Nagyon durván viselkedtek velem is és a gyerekekkel is. Egy forintot sem fizet. Van, hogy másfél hónapig nem is jelentkezik, meg sem kérdezi mi van a gyerekekkel.

Az ügyvédem a keresetlevelet a bíróságra múlt héten adta be.

Most felkeresett, hogy holnap jön az anyjával, készüljek fel, mert viszi a gyerekeket. Azt állítja, hogy az apja haldoklik. Több hónapja is ezt mondta. Akkor kérdeztem tőle, hogy viseli ő és az anyja. Közölte, hogy az anyja azon sír milyen sokba kerül az orvos, ő meg azt mondta, hogy lejárt az ideje. Szóval semmi emberi érzés nincs bennük.

Ezért is hagytam el, fizikailag bántalmazott meg az anyját is. Most meg összefogtak ellenem.

Az ügyvédem azt javaslta amíg nincs bírósági határozat, addig ne adjam oda őket, és nem vagyok köteles állandóan itthon ülni, és várni, hogy gondol egyet másfél havonta, hogy viszi őket.

Te mit tennél a helyemben?

2021. jún. 26. 13:41
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:
Nem voltunk itthon amikor jött. Ő meg nem hívott, nem jelezte, hogy hány órakor jön.
2021. jún. 29. 07:17
 52/52 anonim ***** válasza:
Szia kerdezo! Miujsag? Tortent valami?
2022. jún. 29. 18:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!