Mit kéne csinálnom?
Nem lehet jól kijönni ebből a helyzetből. Ha nem csinálsz semmit, nagy eséllyel te betegszel bele, szorongasz miatta. Ha elmondod, akkor pedig vagy ellened fordul mindenki, vagy széthullik a család. Egyik sem kellemes.
De ez nem normális és nem mehet így tovább.
Nos én anyukád helyébe képzelem magam:
Az egy dolog, hogy a lánya és a párja egymásra találtak. Ez ellen te nem tehetsz. Jelenleg a párja és a lánya is "elárulta".
Szerinted hogy érezné magát, hogy mikor később ez az egész valahogy kiderül, rájön, hogy a másik lánya/fia (nem írtál nemet) is tudott róla, nem szólt egy szót sem, csak csendben asszisztált hozzá. Mert emészthet téged bármennyire, ha nem szólsz neki, akkor hallgatólagosan jóváhagyod a dolgot.
Lehet, hogy egy darabid rá (is) fog haragudni, de szerintem hosszabb távon nagyobb kárt okoz neki, ha mindenki elárulja.
Végigolvasva egyes válaszokat szerintem egy kicsit undorító hogy ilyenkor is magukat védenék az emberek. Csak azért ne mondja el az anyjának mert az megharagudna rá? Kit érdekelne? Haragudjon. Lehet hogy 1 hétig rosszul esne neki de utána megköszönné. Az én szerettem ne verje át így senki. Ilyenkor nem magunkat kell védeni hanem őket.
Szóval ha megudnám higy a lányom tudott róla és nem mondta el akkor azért lenne sértődés. Egy minimális intelligenciával az ember felfogja hogy mi a helyzet. Biztos kérdezni fogja hogy ebben biztos vagy-e, a többiek is biztos tagadni fogják ezért valóban kell bizonyíték.
Kérdező azóta történt valami?
17. Válaszolónak: Bizonyítékot és erőt próbálok gyűjteni, kisebb nagyobb sikerrel 😅
16. Válaszolónak: Azért él velünk mert egy fiú miatt depresszióba esett, kórházba került utána meg hozzánk. Most már teljesen jól van, de anyukámnak nincsen szíve elküldeni a házból, hogy a lábára álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!