Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Az történt még régebben, hogy mentem ki a mosdóba és láttam, hogy anyukám élettársa a testvérem lába között van. Ezt eljegyeztem magamnak, biztosan csak félre láttam a szemem sarkából. Aztán ma is, menni akartam mosdóba, de hallottam hangokat a konyhából így vártam míg azok a hangok megszűnnek. Végül útnak eredtem csak amikor menni akartam a folyosóra, anyukám élettársa elém állt és így alig fértem el mellette. Majd mentem végig a folyosón és azt láttam, hogy a 27 éves testvéremnek le van tolva a nadrágja es egy bugyiba áll. Mikor a wc-n voltam hallottam ahogy a testvéremtől meg lett kérdezve, hogy láttam e valamit. Igen tudom olyan kamusnak hangzik az egész, lehet én se hinném el, és akkor ez a legkisebb problémám. Most nem tudom, hogy elmondjam e anyukámnak? Mivanha nem hisz nekem? Nem vagyunk olyan kapcsolatba, nem tudom ezt hogyan kéne megbeszélnem vele.
2021. jún. 26. 00:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

Nem lehet jól kijönni ebből a helyzetből. Ha nem csinálsz semmit, nagy eséllyel te betegszel bele, szorongasz miatta. Ha elmondod, akkor pedig vagy ellened fordul mindenki, vagy széthullik a család. Egyik sem kellemes.

De ez nem normális és nem mehet így tovább.

2021. jún. 26. 10:34
 12/19 Katona Dius ***** válasza:
100%

Nos én anyukád helyébe képzelem magam:

Az egy dolog, hogy a lánya és a párja egymásra találtak. Ez ellen te nem tehetsz. Jelenleg a párja és a lánya is "elárulta".

Szerinted hogy érezné magát, hogy mikor később ez az egész valahogy kiderül, rájön, hogy a másik lánya/fia (nem írtál nemet) is tudott róla, nem szólt egy szót sem, csak csendben asszisztált hozzá. Mert emészthet téged bármennyire, ha nem szólsz neki, akkor hallgatólagosan jóváhagyod a dolgot.

Lehet, hogy egy darabid rá (is) fog haragudni, de szerintem hosszabb távon nagyobb kárt okoz neki, ha mindenki elárulja.

2021. jún. 26. 12:15
 13/19 anonim ***** válasza:
38%
valamiért úgy gondolom hogy jobb lenne ha nem is tudnál az egészről semmit
2021. jún. 26. 13:21
 14/19 anonim ***** válasza:
9%
és az se jó ha ki küldöd anyád a mosdóba
2021. jún. 26. 13:24
 15/19 Laylah ***** válasza:
100%
Én a helyedben telefonnal közlekednék ezek után, és ha fura hangokat hallok egy helyiségből, akkor odadugnám a kamerát, hátha fel tudok venni akár képet, akár hangot. Ha elkapnak, beteszed a telót a zsebedbe, folytatva a felvételt, hátha elhangzik valami kompromittáló.
2021. jún. 27. 12:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Lakatos család? :D Egyébként a 27 éves nővéred miért él még mindig veletek?
2021. jún. 28. 14:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvasva egyes válaszokat szerintem egy kicsit undorító hogy ilyenkor is magukat védenék az emberek. Csak azért ne mondja el az anyjának mert az megharagudna rá? Kit érdekelne? Haragudjon. Lehet hogy 1 hétig rosszul esne neki de utána megköszönné. Az én szerettem ne verje át így senki. Ilyenkor nem magunkat kell védeni hanem őket.

Szóval ha megudnám higy a lányom tudott róla és nem mondta el akkor azért lenne sértődés. Egy minimális intelligenciával az ember felfogja hogy mi a helyzet. Biztos kérdezni fogja hogy ebben biztos vagy-e, a többiek is biztos tagadni fogják ezért valóban kell bizonyíték.

Kérdező azóta történt valami?

2021. jún. 29. 11:16
 18/19 A kérdező kommentje:

17. Válaszolónak: Bizonyítékot és erőt próbálok gyűjteni, kisebb nagyobb sikerrel 😅

16. Válaszolónak: Azért él velünk mert egy fiú miatt depresszióba esett, kórházba került utána meg hozzánk. Most már teljesen jól van, de anyukámnak nincsen szíve elküldeni a házból, hogy a lábára álljon.

2021. júl. 1. 09:52
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ez kiderül, akkor gyanítom, hogy lesz majd szíve elküldeni, sőt kihajítani... :D
2021. júl. 1. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!