Mit kéne mondanom, csinálnom?
Olyan wifink van amit le lehet korlátozni, pl hogy az én telefonomon este fél 11től reggel 6ig ne legyen wifi. 16 éves vagyok és ez szerintem egyáltalán nem normális.
Valaki? Mit csináljak?
Mobilnet.
Viccet felreteve, iskolaba jarsz, 16 eves vagy, fel 11 utan ne telefonozz amugy se, mert masnap hulla leszel.
nekem nem az a problémám hogy fel 11 után lekapcsolják, hanem az hogy korlátoznak. Miért nem lehet megbízni bennem?
A tinik persze hogy akkor lesznek bunkok vagy rossz kedvűek amikor korlátozzák őket.
semmit aludj ,nålunk 9 kor telefont fiaimnak ki kell tenni hėtközben az elöszobåba mert alvås van ,sőt mi felnőtek is ekkor megyünk aludni måsnap suli ės ha fáradtak nem fognak oda figyelni az óråkon,sőt nålunk 7 től net is korlåtozva van fiaim telefonjån hėtközben.
sajna amig korlåtlan wifi volt mėg 11 kor is fent voltak persze fåradtak voltak reggel ės az iskolåba sem figyeltek,sőt se vacsora se fürdės se semmi csak telefon .
viszont szünetben ės hėtvėgéken lehet 10 ig is netezni stb .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!