Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Az történt még régebben, hogy mentem ki a mosdóba és láttam, hogy anyukám élettársa a testvérem lába között van. Ezt eljegyeztem magamnak, biztosan csak félre láttam a szemem sarkából. Aztán ma is, menni akartam mosdóba, de hallottam hangokat a konyhából így vártam míg azok a hangok megszűnnek. Végül útnak eredtem csak amikor menni akartam a folyosóra, anyukám élettársa elém állt és így alig fértem el mellette. Majd mentem végig a folyosón és azt láttam, hogy a 27 éves testvéremnek le van tolva a nadrágja es egy bugyiba áll. Mikor a wc-n voltam hallottam ahogy a testvéremtől meg lett kérdezve, hogy láttam e valamit. Igen tudom olyan kamusnak hangzik az egész, lehet én se hinném el, és akkor ez a legkisebb problémám. Most nem tudom, hogy elmondjam e anyukámnak? Mivanha nem hisz nekem? Nem vagyunk olyan kapcsolatba, nem tudom ezt hogyan kéne megbeszélnem vele.
2021. jún. 26. 00:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Legközelebb fényképezd le és mutasd meg a képet anyádnak.
2021. jún. 26. 00:31
 2/19 anonim ***** válasza:
93%

#1, egyetértek.

Az első, hogy mindig legyen bizonyítékod, mert kidumálják magukat.

Aztán mehetsz anyudhoz, ezt muszáj elmondani neki!

2021. jún. 26. 00:33
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Vagy akár hangfelvételt is csinálhatsz.
2021. jún. 26. 00:34
 4/19 anonim ***** válasza:
29%
Ha nem akarsz családi perpatvart, ne csinálj semmit. Kérdés, hogy jó lesz-e neked, ha megutál a tesód egy életre pl. De még anyád is lehet, hogy megutál, mert elveszed így tőle az élettársát.
2021. jún. 26. 01:03
 5/19 anonim ***** válasza:
98%
4# bár előbb-utóbb úgyis kiderülne, nem? Úgy is rosszul esne az anyukájának ha simán kiderülne, hogy konkrétan az ő saját lányával csalja meg őt a párja... És úgy is szakítana vele. Nem a kérdező hibája, nem ő veszi el az élettársát, csak felvilágosítja anyukáját, hogy mi a helyzet a párja és a lánya közt, elmondja neki az igazságot, hogy az élettársa titokban kefél a lányával.
2021. jún. 26. 01:28
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Hát, amellett, hogy bizonyíték kell, nagyon kell szeretnéd anyukádat, mert ha ezt a bombát felrobbantod, azzal jó eséllyel kiírod magad a családból. Amellett, hogy anyádnak feltetlenul kellene ezt tudni, alapszabaly, hogy mindig a hirvivőt lövik le először...
2021. jún. 26. 06:35
 7/19 anonim ***** válasza:
96%
Ha megint észleled ezeket direk talalj rájuk és buktasd le őket. Na arra nem fog túl sok okosat mondani se tesód se anyád élettársa.
2021. jún. 26. 08:17
 8/19 anonim ***** válasza:
99%

"De még anyád is lehet, hogy megutál, mert elveszed így tőle az élettársát."

Baszki,jobb hazugságban élni?

Jobb az,hogy ha később derülne rá fény?

2021. jún. 26. 09:22
 9/19 anonim ***** válasza:
63%

"eljegyeztem magamnak"

Kit jegyeztél el? Az élettársat? :-DDDDD

2021. jún. 26. 09:29
 10/19 anonim ***** válasza:
97%

#8! Így van!

#6, valóban felrobbantja a bombát, de ha az anyuka helyzetében lennél, te sem szeretnél egy ilyen emberrel élni/lenni.

Neked jó lenne az, ha a párod megcsal egy rokonnal, vagy bárki mással? Ezt mind titokban, te pedig nyugodtan élsz mellette. Ezt a kapcsolatot már temetheti, de a nővérke sem normális.

Kérdező nem kérdés, hogy el kell-e mondani, EL KELL!

Az lenne a legjobb, ha anyud a saját szemével látná. Ha nem, akkor bizonyíték.

Eléggé kamunak tűnik a szitu, tényleg. Mintha egy wattpados sztorit olvasnák.. de ha valóban igaz, fogadd meg amiket írtunk.

Bizonyíték nélkül tényleg nem mész sokra, egy veszekedéssel megoldják, majd megy tovább ugyanígy minden..

2021. jún. 26. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!