Mit kelleme csinálnom? Hagynom kellene vagy lépnem?
Édesanyámnak van egy kb 1.6 éves kapcsolata. Az úri ember előtte agglegény életmódot folytatott. Anyám àltal bele csöppent egy “”3 gyermekes családba””(22F,21N,13f). Persze édesanyám által van egy 4 hónapos gyermeke már. Ahogy írtam agglegény volt. Szóval nem igazán ért a gyerekekhez. A kisfiával jól el van. Viszont a 13F-val annál kevésbé. Folyamatosan cseszegetve van a gyerek, h mit csinál rosszul stb... (persze a férfi által). Eleinte volt, h cseszegette (mondta, h mit csinál rosszul, de csinált valami jót vagy látott javulást akkor dicsérte is). A 13 éves fiú életében nem volt meghatàrozott apa szerep ( azt édesanyám és én próbàltam kitölteni). Viszont én most egyetemre készülők. A 13 éves srác màr magába fordult a sokszori szidás, dorgálás miatt. Az iskolában lassan már azt mondják, h pszichológushoz kellene vinni az öcsémet.
Anyám nem igazán látja a dolgokat szerinte ez normális ebben a korban. De szerintem nem. Egy tinikor nem ilyen. Értem, h most megy a làzadás a rendszer stb... . De szerintem nem ilyen formában.
Egész életemben próbáltam kitörni ebből körből. De azt is érzem, h segítenem kell mindenképp, mert nem akarom az öcsémet elveszíteni. Viszont ha megint bele szólók ebbe az egészbe, akkor úgy érzem, h az eddigi munkálataim amik a jövöm érdekében csinálom semmivé lesznek.
Bocsi, h ilyen értetlenül sikerült megfogalmazni. Remélem, azért sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!