Mit kéne csinálnom?
Anya egyszerűen nem érti meg azt, hogy már nem tudom tartani a kítűnő szintet.
Múltkor úgy voltam vele, hogy na most majd nagy nyugodtan megbeszéljük, de nem, amikor azt mondtam hogy "nagyon sok a stessz" akkor elkezdett fulldokolva röhögni.Nem érti meg hogy napi 9 órával nincs időm minden anyagot 100%osan bevágni.Tisztában vagyok vele hogy komolyan kellene venni az iskolát, de nem hiszem hogy 2-3 négyestől a bizonyítványban közmunkás leszek.Utána amikor "veszekedünk" (ő ordibál én próbálkozok nyugodt maradni) minden rokonnak/barátnak/ismerősnek elmondja túlozva,hogy milyen egy hisztis r_banc gyereke van.Apa ezt be is veszi, és utána én leszek a véres rongy a házban.Bezzeg ha az féltesóm hoz egy intőt nem kap semmit se.(másik házasságból születtem mint az öcsém)
Szóval mit tegyek?
Oh azt kifelejtettem, hogy a suli miatti izgulásnak megvan már a "hatása" is, esténként hányingerem van,émelygek meg ilyen pánikroham szerű tüneteket csinálok.
(A helyesírási hibákért bocsánat)
Nem érdemes magyarázkodni neki, hogy miért és milyen jegyeket kapsz szerintem. Azért, mert nincs ráhatása a dologra. Nem ő szerzi a jegyet elvégre.
Durván szólva "fogadja el"...
Ha kérdőre von, engedd el a füled mellett, olyanról beszél, amit nem tapasztal saját maga. Ne törődj azzal, mit gondol rólad, akár ő, akár más, nem a jegyek miatt fogsz a mennybe jutni végül :D
Attól függ mi akarsz lenni, hol akarsz továbbtanulni (ha egyeltalán akarsz) vannak olyan szakok, ahova tényleg kell 450 pont fölött, akkor nem árt hajtani (500 a max). Sajnos nem írtad hányadikas vagy, így nem tudom mennyire aktuális még a téma. De ha az, akkor érdemes ezt átgondolni, a saját példám: végig szinte kitűnő voltam, 1-2 négyes csúszott be néha (kaptam is érte itthon, szóval echte ugyanez) majd elmentem egy olyan szakra, ahova 3-massal is simán felvettek volna :D szóval olyan tárgyakból, ami nem kell most nekem, mondhatom, hogy felesleges volt, viszont például a matek kell, és abból örülök, hogy sokat tanultam, mert most könnyebb.
Tehát ha olyan terveid vannak, akkor szard le nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!