Miért ilyen az apám? Mit lehetne tenni?
Kezdjük ott, hogy nincs jóban anyám családjával egy régi (kb 6 évvel ezelőtti) balhé után, ezért nem is szeret vele találkozni, sőt ha olyan kedve van, azt sem engedi, hogy mi találkozzunk velük. Konkrétan nincs benne semmi tisztelet. Nekem például az unokatesóm a legjobb barátnőm is, és ma átmentem volna hozzá, de apa nem engedett, azzal a kifogással, hogy „neki nem szólt senki”. Aztán a másik, hogy pl ma a tesóm bizonyítványosztásra ment, és utána egy barátjával még lógott kicsit. Ezért az apám teljesen kiakadt, hogy „hogy merészelt elmenni úgy, hogy ő nem tud róla”.
Nem érti meg, hogy a gyerekeinek is van saját élete, nem bírja elviselni, hogy két testvéremnek van párkapcsolata is, sokszor veszekedik anyukámmal is, a legnagyobb hülyeségeken, kiakad, ha valami nem úgy van, ahogy azt ő szeretné.
Sajnos még 5 évig mondhatja, hogy ő a felelős értem, de könyörgöm, azért a barátnőmhöz mi a bánatért nem enged el? (csakis azért, mert nem kedveli a barátnőm szüleit (se))
Nem tudom, mit csinlájak, ti mit tennétek a helyemben?
#10 "de eu szabály"... nagyon okos ötlet volt annó belépni, pedig emlékszem, hogy a sok idióta hogy ugrált örömében. :D
A kérdező apja meg valóban nem drogos, nem alkoholista és nem veri félholtra a családot minden másnap a saját szórakoztatása végett. Helyette lelkiterrort alkalmaz, ami egy fokkal se jobb...
Vagy 10 generációnak kell még kihalnia ahhoz, hogy ha most minden jó irányba indul, akkor normális társadalomnak nevezhessük magunkat. De erre semmi esély a 10 millió alkoholista, prosti, focista, dj, politikus, lelkileg totál defektes ember országában a balkánon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!