Miért kell állandóan veszekedni a kaján? Hogy lehetne ezt megoldani? Máshol is ez van?
Oh igen, a hosszú hétvége és az ünnepek a legrosszabbak, mikor nincsen bolt. Mint a világvége, be kell spájzolni és egy hadseregre kell főzni... Lehetséges, hogy tényleg nem fog változni, ettől félek én is. Azért szeretném, ha javulna és még próbálkozunk, csak tényleg nehéz és lehet nem lesz változás soha sem. Ez szomorú, de valahol amúgy jó tudni, hogy van még más is ilyen helyzetben.
Nálunk nincsen sok lehetőség, mert ez egy kicsi vidéki település. A nagymamámnak, szomszédoknak szoktunk adni a kajából, ha átjön hozzánk valaki próbáljuk megetetni vagy elvitetni vele valamit vagy pl. péksütiket és hasonlókat vittem magammal és adtam egy-egy barátomnak vagy a kolis szobatársamnak. De a templom és a védőnő jó ötlet, az eddig eszembe sem jutott.
Kamu kérdésed mert akkor anyukád 64 éves ha nyugdíjas lenne te meg ha csak nem 40+ születtél akkor már rég dolgozó nő lennél .
Nekem anyukám nyugdíjas de én meg 40+ vagyok és dolgozó nő vagyok.
26, és mindenki pont annyi idősen csinál mindent, mint te, Scherlock? Ha mondjuk egy bizonyos koron felül van akkor nem tanulhat?
Hát képzeld, nekem édesanyám akkor ment nyugdíjba, mikor én a 18-at töltöttem, édesapám meg nála is előbb.
A nővérem pedig 40 feletti és tanul, hujjuj most mi lesz.
Hiszen minden csak úgy mehet ugyebár ahogy nálatok van...
26-os: képzeld el, 64 éves nyugdíjas nö vagyok, a ygerekeim meg 31 és 34 évesek!
Másrészt lehet a kérdezö akárhány éves, ettöl még lehet éppen munkanélküli, vagy egyéb okból nem nem doglozik, ennyire ne legyél már együgyü!
Anyukám még nincsen 60 se. A 40 év munkaviszonya viszont megvan, így elmehetett nyugdíjba. Én pedig egyetemre járok jelenleg, huszonévesen.
Mondjuk ez nem kapcsolódik a kérdéshez, de akkor tisztázzuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!