Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy kicsit engedék...

Mit tegyek hogy kicsit engedékenyebb szüleim legyenek? Lehet velem van a gond és nem is szigorúak annyira a szüleim csak én látom rosszul a dolgokat...

Figyelt kérdés
16/L vagyok és egyedüli kollégista vagyok az osztályomban. Itt a nyár és mindenki találkozik a barátaival és engem is hívnak ide-oda. Eddig 1 emberrel engedték meg hogy egyszer találkozzak és mikor megemlítettem nekik hogy jövő héten is találkozok valakivel teljesen kivoltak akadva. Ahhoz hogy találkozhassak a barátaimmal mindig buszoznunk kell, a barátaimmal találtunk egy köztes várost ami mindenkinek kedvező és mindig ott szoktunk találkozni. Viszont a szüleimtől mindig meglapom hogy nem kell a nyakamba vegyem a világot stb. Ha annyira találkozni akarnak velem buszozzanak akkor már el idáig és ne ezen a köztes helyen találkozzunk. Nyilván ez így a barátaimnak nem jó és így van hogy egész nyáron egyedül kell legyek itthon mert nem engednekel kB sehova vagy ha el is engednek akkor is csak nagyon ritkán.
2021. jún. 23. 13:56
1 2 3
 21/26 Thispain ***** válasza:
#18 És?
2021. jún. 24. 00:17
 22/26 kovpet ***** válasza:
100%

"barátaimnak meg már nem tudom mit mondjak, hogy milyen kifogást keressek"

Ezt nem értem. Miért kellene mást mondanod nekik mint azt, ami az igazság? Nem rajtad múlik, nem tehetsz róla se ellene. Meg hát elvileg a barátaid, miért merül fel egyáltalán, hogy hazudsz nekik?

2021. jún. 24. 08:53
 23/26 A kérdező kommentje:
Mert egy idő után már ciki főleg ennyi idősen azt mondani nekik hogy bocs de a szüleim túl szigorúak és nem engednek el
2021. jún. 24. 12:17
 24/26 kovpet ***** válasza:
100%

Ciki vagy sem, erről nem te tehetsz, ez nekik ciki maximum, nem neked.

Hazudni sokkal gázosabb szerintem.

2021. jún. 24. 13:10
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondtad nekik, hogy közös városban taliztok, mert így jó mindenkinek? Mennyire ostibaság lenne már elmenni valaki városába. Te sétálsz 10 percet, ők utaznak másfél órát. Egy nagy lószart ennek mi értelme?

És miért baj ha utazni kell? Minden tevékenységnek van semleges oldala, ami csak ott lóg. Ha enni akarsz, mozgatnod kell a kezed. Vagy ők teleportálva járnak munkába? Nekik nincsenek barátaik?

Szégyen.

2021. júl. 3. 06:58
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben mennék. 16 vagy. Mi az, hogy nem engedik meg?
2021. júl. 3. 06:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!