Mit tegyek hogy kicsit engedékenyebb szüleim legyenek? Lehet velem van a gond és nem is szigorúak annyira a szüleim csak én látom rosszul a dolgokat...
Micsoda besavanyodott szülők!
Ezek miatt lesznek az elzárkózott gyerekek,akik majd ha kikerülnek a nagyvilágba egy állásinterjúra se mernek majd elmenni,mert nem szocializálódnak.
#3 Szerencsére én nem vagyok ilyen elég talpra esettnek mondom magam de egyébként teljesen igazad van
#4 Leginkább az hogy utaznom kell ahhoz hogy bárkivel is találkozhassak. Sokszor mondták hogy hívjam el őket hozzánk de mindig nem akarok mindenkit ideráncigálni.
Egyértelmű, senki nem fog a Te kedvedért messzebbre utazni. Az ő szüleik is mondhatnák, hogy nem engedik őket max x kilométerig.
Bár én alapból nem értem, mi gondjuk a buszozással...?? Fényes nappal, emberek közt, mi bajod lenne?
Ez az utazás csak ürügy, ha nem kellene utaznod akkor másra hivatkoznának.
Sajnálak, hogy ilyen uralkodó típusú szüleid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!