Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek hogy kicsit engedék...

Mit tegyek hogy kicsit engedékenyebb szüleim legyenek? Lehet velem van a gond és nem is szigorúak annyira a szüleim csak én látom rosszul a dolgokat...

Figyelt kérdés
16/L vagyok és egyedüli kollégista vagyok az osztályomban. Itt a nyár és mindenki találkozik a barátaival és engem is hívnak ide-oda. Eddig 1 emberrel engedték meg hogy egyszer találkozzak és mikor megemlítettem nekik hogy jövő héten is találkozok valakivel teljesen kivoltak akadva. Ahhoz hogy találkozhassak a barátaimmal mindig buszoznunk kell, a barátaimmal találtunk egy köztes várost ami mindenkinek kedvező és mindig ott szoktunk találkozni. Viszont a szüleimtől mindig meglapom hogy nem kell a nyakamba vegyem a világot stb. Ha annyira találkozni akarnak velem buszozzanak akkor már el idáig és ne ezen a köztes helyen találkozzunk. Nyilván ez így a barátaimnak nem jó és így van hogy egész nyáron egyedül kell legyek itthon mert nem engednekel kB sehova vagy ha el is engednek akkor is csak nagyon ritkán.
2021. jún. 23. 13:56
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Jaj azt még elfeljtettem megemlíteni hogy felvetettem náluk hogy elemegyek a nyáron diákmunkara (hátha így látják hogy nem csak szórakozni akarok nyáron) de mivel kis városba élek ezért ahhoz hogy dolgozhassak ugyanúgy buszoznom kéne és ezért ezt sem engedték meg
2021. jún. 23. 13:58
 2/26 anonim ***** válasza:
96%
Nem, szerintem a gond velük van.
2021. jún. 23. 14:02
 3/26 anonim ***** válasza:
89%

Micsoda besavanyodott szülők!

Ezek miatt lesznek az elzárkózott gyerekek,akik majd ha kikerülnek a nagyvilágba egy állásinterjúra se mernek majd elmenni,mert nem szocializálódnak.

2021. jún. 23. 14:11
 4/26 anonim ***** válasza:
98%
De mi bajuk a buszozással?
2021. jún. 23. 14:13
 5/26 A kérdező kommentje:

#3 Szerencsére én nem vagyok ilyen elég talpra esettnek mondom magam de egyébként teljesen igazad van

#4 Leginkább az hogy utaznom kell ahhoz hogy bárkivel is találkozhassak. Sokszor mondták hogy hívjam el őket hozzánk de mindig nem akarok mindenkit ideráncigálni.

2021. jún. 23. 14:27
 6/26 anonim ***** válasza:
92%

Egyértelmű, senki nem fog a Te kedvedért messzebbre utazni. Az ő szüleik is mondhatnák, hogy nem engedik őket max x kilométerig.

Bár én alapból nem értem, mi gondjuk a buszozással...?? Fényes nappal, emberek közt, mi bajod lenne?

2021. jún. 23. 14:38
 7/26 anonim ***** válasza:
90%

Ez az utazás csak ürügy, ha nem kellene utaznod akkor másra hivatkoznának.

Sajnálak, hogy ilyen uralkodó típusú szüleid vannak.

2021. jún. 23. 14:42
 8/26 kovpet ***** válasza:
99%
Én a pénzre tippeltem volna, de akkor miért nem engednek diákmunkázni?
2021. jún. 23. 14:46
 9/26 Thispain ***** válasza:
96%
Szerintem vedd nyakadba a nagy világot, mert élvezed.
2021. jún. 23. 14:57
 10/26 Thispain ***** válasza:
100%
Amúgy kérdezrted őket, hogy miért ne vedd a nyakadba a nagy világot, vagy mi bajuk a busszal?
2021. jún. 23. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!