Nemtudom miért lettem lepontozva, ti politikáról beszelgetettek három éves korotokba vagy mi?
Ha annyira fontos hogy csendben legyen akkor foglaljatok le, mit szeretnétek, hogy szobanövény legyen míg a felnőttek beszélgetnek?
2021. jún. 22. 22:30
12/19 anonim válasza:
... Mamáék temetésén?
(Bocs, ez morbid lett, de csak találgatni lehet, hogy mit szeretnél kérdezni.)
2021. jún. 22. 22:54
13/19 anonim válasza:
Elvárható, ha adtok neki egy játszósarkot stb. ami elvonja a figyelmét vagy beraktok neki egy rajzfilmet.
2021. jún. 22. 22:59
14/19 anonim válasza:
Nem
2021. jún. 22. 23:11
15/19 anonim válasza:
Ha leroglaljak. Pl rajzolj, lapozd a mesekonyvet, tologass kisautot,nezd meg ezt a rajzfilmet. De van egy idotartam, ami utan ugyse tud csondben ulni egyszeruen mert vagy ehes szo.jas vagy pisilni kakilni kell meg hat nem kepes meg orakig egy helyben ulni a mozgasigeny miatt se egy ilyen koru gyerek. De igen 3 evesen mar az onallo jatek elvart pl epitokockazas, babazas, szinezes, gyurmazas. Csak hat tilos fwlugyelet nelkul hagyni! Tehat hiaba ul es van csendben es tenykedik valami 3+os jatekkal, akkor is folyamatosan szemmel kell tartani.
2021. jún. 22. 23:38
16/19 anonim válasza:
Hol a mondat vége???
Amúgy, igen, elvárható, de csak rövid ideig, mert a 3 évesek egyszerűen nem képesek hosszú ideig csendben ülni. Életkori sajátosság. Pár percig igen. Ahogy nőnek, úgy tanulják meg fokozatosan, már persze, ha megtanítják nekik.
2021. jún. 23. 11:52
17/19 Metionin válasza:
Csak rövid ideig, egy 3 éves még nem alkalmas arra hogy pl. egy fél órát üljön csendben. Amúgy nálunk is mindig csendben kellett lenni, anyám nem szerette ha hangot adtam a létezésemnek, minden zavarta. Csak a kertben lehetett pl. énekelni vagy hangosan játszani. A mamámhoz (anyám anyja) évente egyszer vittek és ott is az volt a program, hogy bent a házban csak ülni lehetett a kanapén csendben, játszani, hangoskodni csak kint. Biztosan anyám gyerekkorában is így kellett és onnan hozta ezt, meg amúgy sem szereti a gyerekeket, főleg a gyerekzajt, mikor én már nagy voltam is képes volt órákig vergődni mert a szomszéd unokái az udvarukon fociztak és áthallatszott.
2021. jún. 23. 22:43
18/19 anonim válasza:
Mamáék = mamáéknál.
Vannak tájakként nyelvi sajátosságok, amelyek nem felelnek meg a hivatalos magyar nyelv szabályainak, de azon a tájegységen így használják. Pl. A Hajdúságban több helyen hallottam. Sőt, megyünk Mamáék. A -hoz lemarad.
Szerintem sem kéne 5-10 percnél tovább, de valamennyi ideig már elvárható. A bábszínházban sosincs csend. Ott végig csivitelnek, pedig elvileg le vannak kötve egy érdekes mesével.
2021. jún. 24. 05:38
19/19 anonim válasza:
Nem várható el. Nem érti még, nincs meg az a mértékű és formájú figyelmessége.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!