Mit gondoltok az ilyesfajta bosszúról, ti is megtennétek?
A nagyim mesélte hogy ahol fiatal korában lakott volt egy család ahol a gyerekek sosem ülhettek az asztalhoz enni, mindig a lépcsőn vagy egy kisszéken kuporogva kellett enniük és csak akkor kaptak enni mikor már a felnőttek jóllaktak. Aztán mikor ezek a gyerekek felnőttek és oda jutottak hogy ők tartották el az idős szüleiket akkor ugyan azt kapták vissza a gyereküktől, csak maradékot ehettek és soha nem ültek az asztalhoz, illetve akkor ehettek mikor enni adtak nekik.
Ti mit gondoltok, mit tennétek ha benneteket is így neveltek volna, megbosszulnátok?
Nem. Attól leszek ember, hogy a másikat is annak nézem. Attól, hogy más idióta, én még nem leszek az.
Amugy meg régen ez kb általános volt.
Nem, nem ez volt az altalanos.
Amugy a kerdesre valaszolva, igy nem alltam volna bosszut, szimplan a kozelukbe sem mentem volna tobbe.
5!
De, regen ez volt az altalános, kb semmibe venni a gyerekeket. A regen nyilván nem tavaly volt.
9!
Az én nagyanyám idén lenne 98, ő így nőtt fel. Ahogy a környezetében mindenki más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!