Hogyan derítsem ki hogy a lányomnak anyagi gondjai vannak?
Együtt élünk, férje külföldön dolgozik, 2 hónapja megvettek egy házat hitelre, pluszban kértek a másik gyermekemtől kölcsön 3000 eurót amit havonta 500 euróval törlesztenek.
A vejem körülbelül 1800-1900 eurós fizetést kap, ezekből jön le az utazása és a lakhatása is. Lányommal szoktam menni vásárolni és úgy vettem észre hogy az előzőekhez képest pl alig vesz valamit. Kb 2-3 ezer forint értékben vásárolt. Itthon is vannak ugye kiadások, ezenfelül fizeti a rezsit is hogy minket segítsen
Tudom nem leszem népszerű de megtaláltam a csekkjei között 2 zálogjegyes papírt az egyik múlt havi a másik pedig jelenlegi.
Vezet kiadásos füzetet, már jó előre decemberig megírva és ahhoz részletezve ott volt példaul hogy 2 hónapban egymás után is minuszban lesz.
Ezek előtt kérdeztem megkérdeztem tőle adjak e pénzt, de elutasított. Mit tennétek? Hagyjam meg nekik a rezsit?
Az utóbbiakat már félretettem, mert nincsen igazából szükségünk rá, én is az apja is dolgozunk. Közel 400.000 ft a bevételünk közösen, ehhez képest ha levonom ha vejem kiadásait, bankot meg a fiam felé a tartozásukat nekik 300 ezer sincs. Kicsit aggaszt a helyzetük és nem tudom mi tévő legyek
Semmit ne tegyél. Két felnőtt ember, meg kell oldani egyedül.
Reméljük a tesó megkapja a pénzét rendszeresen
Köszönöm a válaszokat! Igen a segítséget nyújtás felé hajlok,de volt eszembe az is hogy nem avatkozok bele, mert lehet jót tesz az ha egyedül lábalnak ki ebből a helyzetből.
Van egy kis unokám is, nem hunyhatok szemet, mert tudom hogy a lányom magában biztosan őrlödik, például ezt még leírom, azt is megtaláltam hogy ebben a hónapban mindösszesen 14.000 ftjuk van. Listákat láttam, részletezve hogy mi mennyibe kerül kb, illetve főzni valókat, összeírva pl ahhoz csak tészta kell, felírva stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!