Hogyan érdeklődhetnék finoman a lányomnál hogy miket csinálnak együtt a bátyjával?
Ha nem egyke lenne,hozzászoktál volna, hogy a tesók néha ilyenek.Tudod nem mindent osztanák meg a szülőkkel.
Szerintem ne faggasd.
Azt írtad nevettek.Gondolom nem így viselkedik,ha rosszul érzi magát.Szerntem nem veszi rá semmi rosszra.Attól, hogy a srácnak voltak vagány húzásai,a lányod nem fogja belevinni.
Azt jobban eltudom képzelni, hogy ha a lányod akarna őrültséget csinálni,közbelépne.
Kérdező neked van testvéred?
Az idősebb tesó óvja a kicsit.
Főleg az olyan dolgoktól amiket már tapasztalt.A lánytesókat még a fiatalabb fiú testvér is védi.
Azt írtad, a lánynak ő jelenti a testvért. Akkor nyilván nem veszi rá semmire - gondolom attól félsz, hogy kikezd vele.
Mondjuk szvsz azzal se lenne gond, nem vérrokonok, a srác nem nálatok nőtt fel, hogy 100% testvérként tekintsen rá.
Ha nem fogyatékos nem kezd ki a 15-éves féltestvérével.
Azért tudd, hogy ennyi idős fiúknak nem ez a korosztály jön be.Lehet van már barátnője.
A lányod esetleg vele beszéli meg a fiú ügyeit.Egy fiatal sráccal könnyebb neki erről beszélni.Zavar, hogy mással osztja meg a titkait?A tinik ilyenek.
De, vérrokonok, az apjuk közös!
Egyébként nem attól félek hogy kikezd vele, hanem pont ez, hogy valami szívügyet elmond neki, ő pedig rossz tanácsot ad, ráveszi olyasmire amit még nem kéne csinálni. Pl bíztatja hogy küldjön meztelen képet magáról, vagy bármi ilyesmi!
Nekem sajnos nincs testvérem, ezért örülök hogy a lányom legalább nem egyke, ismeri milyen ha van egy testvéred, ha csak féltestvér is.
A férjed fia apai ágon a lányod féltestvére!
Tudsz róla?
Milyen a kapcsolatod a lányoddal, hogy a féltestvérével kapcsolatban felvetődik benned, hogy "miket csinálhatnak"?
Miket feltételezel a lányodról?
Ha érdekel, hogy mit csinálnak, menj be oda, és beszélj velük,
hogy 10 óra, irány aludni.
Ennek a kérdésnek elég gusztustalan "sugalmazása" van.
Felvetődött bennem, hogy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!