Hány éves kortól tartanád normálisnak, hogy a lányod elveszítse a szüzességét?
Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 23:39
12/15 anonim válasza:
11-14 évesen még ne játsza a nagylányt, szerintem marha korai még, a legnagyobb az esélye, hogy megbánja később. 15-16 évesen határeset, jobban örülnék ha még várna vele, de ha tényleg akarja, és nem csak azért szexelne, mert ennyi idősen már gáz szűznek lenni, hát rendben, csak védekezzen. 17 éves kortól pedig már teljesen rendben van, semmi kifogásom nem lenne ellene, mondjuk titkon remélném, hogy olyannak adja oda magát, akit tényleg szeret és, aki őt is szereti.
13/15 anonim válasza:
Én 14 voltam és nem éreztem korainak, de ha lenne lányom, 16 felett mondanám normálisnak.
15/15 anonim válasza:
15-ös (9:23-kor válaszolt), 16-os: (09:26-kor válaszolt)
Ez most komolyan egy pedofilia melletti kiállás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!