Hány éves kortól tartanád normálisnak, hogy a lányod elveszítse a szüzességét?
Nekem van egy picit több, mint másfél éves lányom.
Három éve azt feleltem volna, hogy 15 után lehetőleg.
Apaként már máshogy látom, milyen az amikor szexuális lehetőségként néz egy padi egy csajra. Továbbra is 15 év utánt mondanék, de remélem hogy később. 15 évesen kevés az érett ember.
Nem mondok semmit, csak adok pár támpontot a kérdéshez:
- A lányok átlagosan 13 évesen kezdenek menstruálni és 14-18 évesen veszítik el a szüzességüket.
- Az ember ugyanakkor csak 20-25 éves kora körül éri el a kifejlett szintet.
- Hagyományosan csak házasság után erkölcsös szexelni.
15-16 felett, amikor olyan párkapcsolata van, amiben szívesen megtenné (szóval nem az a fő indíttatása, hogy már biztos "ciki" meg "a barátnők sen szüzek már", hanem tényleg vágyik a dologra az adott sráccal).
Nyilván az ő döntése, nem fogok beleszólni (az alapokat kivéve, pl. felvilágosítás), de személy szerint örülnék, ha felnőttként veszítené el. Velem is kora huszonéves koromban történt meg a dolog és hálás vagyok, amiért csak egy tényleg komoly kapcsolatban történt meg, nem "pazaroltam" tinikori bohóckodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!