Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor főztetek először szüleit...

Mikor főztetek először szüleitekkel?

Figyelt kérdés
Èn mèg sose főztem. Anyum sajna már nincs velünk, apu egyedül nevel. A hèten megkèrdeztem, hogy esetleg tanítana e. Azt mondta vasárnap csinálunk valami, de azt nem mondta hogy mit.Nektek tanított a szüleitek valamit, milyen èlmèny volt...
2021. jún. 19. 17:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
palacsintát sütöttem 13 éves koromtól minden szombaton, elég hosszu ideig. komolyabb pedig gulyásleves volt 16 évesen, mindent egyedül csináltam csak nekem nem jutott állitolag olyan jó volt, pont vendégek is jöttek...
2021. jún. 19. 18:38
 12/27 A kérdező kommentje:

a panírozás, zöltsèg pucolás ilyenek mennek. Azt már apu règ megtanította ezt a rèszt. Most az önálló főzèst szeretnèm megtanulni. Sajna anyu 3 èves koromban meghalt. :) apum sokat dolgozik, mivel rendőr (anyum is az volt). Sokat mesèlt (mesèl) nekem róla, ès mindig azt mondta, hogy remekül főzött. Picit azèrt fèlek tőle. Apum egy olyan ember, aki mindig azt tanítja, hogy hozzak az èletben bátor döntèseket, tehát szerintem holnap nem úgy lesz, hogy fogja a kezem.Mint amikor biciklizni tanított meg.... Hányszor estem el... :)

Holnap leírom milyen volt az enyèm... :)

2021. jún. 19. 18:51
 13/27 anonim ***** válasza:
78%
Hány éves vagy te és apád?Mióta nincs veletek anyukád?
2021. jún. 19. 19:07
 14/27 A kérdező kommentje:
14 vagyok, 11 ève halt meg
2021. jún. 19. 19:08
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha tartasz tőle milyen egyedül főzni, nézz fel Annuskám csatornájára a youtubeon. Nagyon jól magyaráz, megmutatja mit hogy kell csinálni. Persze érdemes az egyszerűbb kajákkal kezdeni, ilyenekkel mint ez: https://www.youtube.com/watch?v=aiMELfqvVR4&list=PLtiJjY3XKc..
2021. jún. 19. 19:46
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem tanítottak sem a szüleim, sem nagyszüleim, sem semmilyen rokonom. Soha nem voltam bevonva a konyhai folyamatokba, nem kellett még zöldséget pucolnom vagy mosogatnom sem soha. Sőt, a konyha igazából anyukám saját kis birodalmaként volt fenntartva, ahol senki ne nyúljon semmihez és így tovább. Úgyhogy nem voltak ilyen közös főzések, süti sütés, mézeskalács karácsonykor stb. Engem sem igazán érdekelt, kb. 18 éves korom körül kezdett el foglalkoztatni a dolog és akkor kezdtem el ilyen egyszerűbb kajákat készíteni mint pl. tészta, rántotta, zacskós leves és hasonlók. Ha valamit nem tudtam vagy segítség kellett, akkor tudtam kérdezni és segítettek, de igazából inkább egyedül tanultam meg főzni mikor már kolis voltam az egyetemen.
2021. jún. 19. 21:52
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem tanított anyum, de mindig ott voltam a konyhában mikor főzött, így láttam mit hogy csinál. Plusz próbált bevonni: pl megmaradt fánk tésztát összegyúrtam és ő kisütötte azzal hogy azt én csináltam, előre előkészített dolgokat beledobálhattam a fazékba, stb. Mindig szemre dolgozott, így nagyon nehéz volt bármit is utána csinálni, én ezért receptből csinálok mindent. Nekem nem áll rá úgy a kezem. De szívesen emlékszem ezekre a konyhai délutánokra: ültem a hokedlin és kopasztottam a csirkét öt évesen pl, nekem ez nagy móka volt. Nem úgy gondoltam rá hogy most úristen, egy halott állat van az ölemben aminek már nincs meg a feje, hanem ez természetes dolog volt, hogy ha leszedem a tollait szépen, akkor mehet a levesbe :)
2021. jún. 19. 22:04
 18/27 anonim ***** válasza:
54%
Gyerekkoromban pár alkalommal, utána magamtól ekzdtem, max néha segítettek.
2021. jún. 19. 22:39
 19/27 anonim ***** válasza:
65%
Az eddigi 34 év alatt nem fordult elő
2021. jún. 19. 23:42
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Sosem főztünk együtt. 30/F
2021. jún. 20. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!