Van egyáltalán bárkinek is normális családja?
Figyelt kérdés
Elkeserítő a család rovatot olvasgatni, mintha egyáltalán nem lennének már a világon normális családok, normális szülő-gyerek, ill. testvér-testvér viszony. Az én családom sem problémamentes...Van köztetek olyan szerencsés, aki elégedett a családjával? Jöjjenek már pozitív példák is!2021. jún. 19. 00:30
11/13 anonim válasza:
Nekem normális családom van, anyámmal élek, apámmal elváltak sok évvel ezelőtt. Nincs probléma.
12/13 anonim válasza:
Én a családomból 3 emberrel vagyok megelégedve. Anyámmal, magammal, és a lányommal. Mindenki más kisebb nagyobb( inkább nagyobb) mértékben hulladék a bátyámat leszámítva, de ő sem az a szupertudatos, tipikusan normális ember, csak mormálisabb mint az összes többi. Mindenre gondolok most. Párom.teljes családjára is, távolibb rokonokat is beleértve. Vagy 40 emberről beszélek itt.
13/13 anonim válasza:
Vannak, csak teljességgel lehetetlen, hogy A depresszió-keltőmanufaktúra.com-(ismertebb nevén gyakori kérdések)-ken kommenteljenek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!