Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves koráig aludhat a...

Hány éves koráig aludhat a gyerek a szülővel?

Figyelt kérdés

2021. jún. 16. 09:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%
szerintem kérdezzük meg a Fideszt, ők nagyon jók a gyerekekkel kapcsolatos kérdésekben
2021. jún. 16. 12:54
 12/15 anonim ***** válasza:
5 éves koromig mindhárman egy szobában aludtunk. Olyan 7. osztályig meg én anyummal. De aztán nem hogy csak elküldtem a saját szobámból, de 2 szobával is arrébb küldtem. :D
2021. jún. 16. 15:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Akármeddig. Vannak olyan bolygók, ahol annyit meditálnak együtt a családtagok, mint itt a heroinisták amennyit nyomják a cuccot.

Szerinted nekik káros ha együtt alszanak?

2021. júl. 5. 10:14
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
5#ös. Az ilyen emberek miatt lesznek szeretetlen, szeretni nem.tudó, hideg emberek, érzéketlen emberek. 3 hónaposan elválasztod magadtól? És a saját gyermekednek nemet mondasz, amikor akar valamit? Van neked szíved vagy agyad? Agymosott vagy nagyon. És ráadásul szuper káros is.
2021. júl. 5. 10:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Jot nevettem az utolso valaszon, ami nekem, 5osnek szolt. Kozlom, a gyerekeimmel kituno a kapcsolatunk, imadjuk egymast. Es epp a multkor aludt itt velem a kicsi. A nagyhoz atjott aludni a baratnoje, s mivel elkezdtek piszkalni, mondtam, jojjon at hozzam tv-zni, mig apa nem Jon aludni... Na hat feszt bealudt, aztan jott az apja, de addigra Mar en is bealudtam, reggel igy ebredtunk. Masnap nem kerte hogy aludhasson itt, megint veluk akart aludni :)) most biztos azzal josz majd hogy az elutasito szulokhoz ragaszkodnak a legjobb an a gyerekek... Tanultam gyermek pszichologiat. A gyerekeim kiegyensulyozottak, tudnak szeretni es szeretve is vannak.
2021. júl. 6. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!