Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves koráig aludhat a...

Hány éves koráig aludhat a gyerek a szülővel?

Figyelt kérdés

2021. jún. 16. 09:18
1 2
 1/15 anonim válasza:
81%
21 éves korig.
2021. jún. 16. 09:20
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Ez a két szülőre és a gyerekre tartozik.
2021. jún. 16. 09:21
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
:) egy ismerösöm ha nála a gyerek pedig már 22éves és van saját szobája akkor is az apjával alszik....
2021. jún. 16. 09:23
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Egyik gyerekem 5 éves koráig velünk aludt és még volt, hogy 10 évesen is bekéretzkedett néha hozzánk.Rémálmai voltak. Ugy voltam vele, hogy majd kinövi, de nekem a biztonság érzete és a nyugalma fontos volt. Abbahagyta magától, érdekes módon kamaszként már nem akart velünk aludni...
2021. jún. 16. 09:25
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
En ujszulott korukban aludtam csak veluk. 3 honapos korukban kulon szobaba koltoztek. Nagyon Nagyon ritkan, ha rosszat almodik a kicsi, vagy nagyon beteg es en vagy o nem erezzuk biztonsagban ot, akkor velunk alszik. A kicsi most 6.5 eves. A 11 evesnek mar reg nem jutott eszebe velunk aludni. Altalaban 1 agyban alszanak, hol az egyik, hol a mask szobajaban. Szeretnek egyutt aludni, de ugy, hogy az egyik a masik "labanal" van a feje. Meg nem er a labuk a masik fejehez. Neha csak ugy a kicsi probalkozik hogy velem akar aludni, en nemet mondok, tudom, hogy akkor masnap is velem akarna aludni es odaszokna. Allandoan a gyerekkel aludni szerintem nem egeszseges egyik felnek se.
2021. jún. 16. 09:48
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
Amíg valamelyik félnek szüksége van rá és egyik félnek sem teher.
2021. jún. 16. 10:27
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
Kinek hogy, nálunk soha nem aludtak velünk. Első otthon töltött naptól kezdve mindenkiba saját szobájában, saját ágyában alszik
2021. jún. 16. 10:27
 8/15 anonim ***** válasza:
87%
Én nem alszok velük, de ha rosszat álmodik, vissza szoktam kísérni az ágyába, és megvárom, amíg visszaalszik.
2021. jún. 16. 10:57
 9/15 anonim ***** válasza:
91%
iskolás koráig 6-7-8 évvesk oráig
2021. jún. 16. 11:00
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

Addig ameddig a szulok es gyerek is kenyelmesnek notmalisnak tartjak.

Szerintem ebbe nincs egyseges allaspont mert mindenkinek masok a szempontjai. Por es kontra.

2021. jún. 16. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!