Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Homfób szülövel ezt, hogy...

Homfób szülövel ezt, hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Az apám eléggé homofób. Azaz nagyon. Én jelenleg 16 vagyok és fiú és meleg. Szeretném megvenni a Meseország Mindenkié című könyvet magamnak. Az, hogy ki mit gondol erről a könyvről az nem érdekel. Amikor kijött ez a könyv akkor itthon is mondogatta, hogy "mi az hogy két királyfi van benne?" Meg ilyenek. Illetve anyával pakolgattuk a régi mesekönyveket és beszéltük hogy milyen jól jönnek mert a tesóméknak születik hamarosan gyerekük. Az egyik könyvről beszéltük hogy de jó lesz neki ezt olvasni majd apám (aki a konyhába volt) megszólalt hogy ő majd a b*zikról fog olvasni de nagyon lekezelően mondta. Ha megrendelem akkor kártyás fizetés kell hozzá és apám a postán dolgozik. Nem akarom, hogy bármiből is kiderüljön hogy nekem meg van ez a könyv. Illetve nekem nincs kártyám értelem szerűen és még azt se akarom, hogy megtudják hogy valamit egyáltalán rendeltem. Elrejteni el tudom ha meglesz csak az a nagy kérdés, hogy hogyan legyen meg.

2021. jan. 9. 11:01
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%

Megveszed boltban, nem rendeled.

Anyukádat megkéred, az ő kártyájaval fizeted.

Megkérsz egy barátot, hogy vegye meg.

2021. jan. 9. 11:11
 2/44 A kérdező kommentje:

A bolthoz is sokat kéne busszal utazni mert vidéken lakunk.

Apám anya bankártyáját használja sőt kb csak ő használja azt a bankártyát

Bárátom meg csak olyan van aki az ország másik végébe lakik

2021. jan. 9. 11:13
 3/44 anonim ***** válasza:
100%
Keresel olyan opciót ahol tudsz készpénzzel fizetni és olyan napra időzíted a rendelést, hogy ne legyenek otthon.
2021. jan. 9. 11:13
 4/44 anonim ***** válasza:
94%
Kérd neg tesódat.
2021. jan. 9. 11:14
 5/44 anonim ***** válasza:
100%
Anyád nem vehet semmit???
2021. jan. 9. 11:16
 6/44 anonim ***** válasza:
23%
16 évesen nem mesekönyvet kéne olvasni.Esetleg a visszamaradottságaiddal felkereshetnél egy orvost.
2021. jan. 9. 11:17
 7/44 anonim ***** válasza:
98%
Utánvéttel rendeld, és olyan webáruházat keress, ahol nem posta/mpl szállít, hanem mondjuk a gls. Napközben gondolom nincs otthon apukád, át tudod venni, mikor hozzák.
2021. jan. 9. 11:18
 8/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérd pik-pak pontra és fizess készpénzzel.
2021. jan. 9. 11:18
 9/44 anonim ***** válasza:
91%
Lesz ennél sokkal súlyosabb problémád is. Igyekezz olyan szakmát tanulni, amivel hamar fenn tudod tartani magad, és elköltözhetsz 18 évesen, különben összeomlasz egy ilyen családban, ahol nem lehet életed.
2021. jan. 9. 11:33
 10/44 anonim ***** válasza:
98%
Futárszolgálat, utánvét, készpénzes fizetéssel.
2021. jan. 9. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!