Homfób szülövel ezt, hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Az apám eléggé homofób. Azaz nagyon. Én jelenleg 16 vagyok és fiú és meleg. Szeretném megvenni a Meseország Mindenkié című könyvet magamnak. Az, hogy ki mit gondol erről a könyvről az nem érdekel. Amikor kijött ez a könyv akkor itthon is mondogatta, hogy "mi az hogy két királyfi van benne?" Meg ilyenek. Illetve anyával pakolgattuk a régi mesekönyveket és beszéltük hogy milyen jól jönnek mert a tesóméknak születik hamarosan gyerekük. Az egyik könyvről beszéltük hogy de jó lesz neki ezt olvasni majd apám (aki a konyhába volt) megszólalt hogy ő majd a b*zikról fog olvasni de nagyon lekezelően mondta. Ha megrendelem akkor kártyás fizetés kell hozzá és apám a postán dolgozik. Nem akarom, hogy bármiből is kiderüljön hogy nekem meg van ez a könyv. Illetve nekem nincs kártyám értelem szerűen és még azt se akarom, hogy megtudják hogy valamit egyáltalán rendeltem. Elrejteni el tudom ha meglesz csak az a nagy kérdés, hogy hogyan legyen meg.2021. jan. 9. 11:01
1/44 anonim válasza:
Megveszed boltban, nem rendeled.
Anyukádat megkéred, az ő kártyájaval fizeted.
Megkérsz egy barátot, hogy vegye meg.
2/44 A kérdező kommentje:
A bolthoz is sokat kéne busszal utazni mert vidéken lakunk.
Apám anya bankártyáját használja sőt kb csak ő használja azt a bankártyát
Bárátom meg csak olyan van aki az ország másik végébe lakik
2021. jan. 9. 11:13
3/44 anonim válasza:
Keresel olyan opciót ahol tudsz készpénzzel fizetni és olyan napra időzíted a rendelést, hogy ne legyenek otthon.
6/44 anonim válasza:
16 évesen nem mesekönyvet kéne olvasni.Esetleg a visszamaradottságaiddal felkereshetnél egy orvost.
7/44 anonim válasza:
Utánvéttel rendeld, és olyan webáruházat keress, ahol nem posta/mpl szállít, hanem mondjuk a gls. Napközben gondolom nincs otthon apukád, át tudod venni, mikor hozzák.
8/44 anonim válasza:
Kérd pik-pak pontra és fizess készpénzzel.
9/44 anonim válasza:
Lesz ennél sokkal súlyosabb problémád is. Igyekezz olyan szakmát tanulni, amivel hamar fenn tudod tartani magad, és elköltözhetsz 18 évesen, különben összeomlasz egy ilyen családban, ahol nem lehet életed.
10/44 anonim válasza:
Futárszolgálat, utánvét, készpénzes fizetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!