Homfób szülövel ezt, hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Az apám eléggé homofób. Azaz nagyon. Én jelenleg 16 vagyok és fiú és meleg. Szeretném megvenni a Meseország Mindenkié című könyvet magamnak. Az, hogy ki mit gondol erről a könyvről az nem érdekel. Amikor kijött ez a könyv akkor itthon is mondogatta, hogy "mi az hogy két királyfi van benne?" Meg ilyenek. Illetve anyával pakolgattuk a régi mesekönyveket és beszéltük hogy milyen jól jönnek mert a tesóméknak születik hamarosan gyerekük. Az egyik könyvről beszéltük hogy de jó lesz neki ezt olvasni majd apám (aki a konyhába volt) megszólalt hogy ő majd a b*zikról fog olvasni de nagyon lekezelően mondta. Ha megrendelem akkor kártyás fizetés kell hozzá és apám a postán dolgozik. Nem akarom, hogy bármiből is kiderüljön hogy nekem meg van ez a könyv. Illetve nekem nincs kártyám értelem szerűen és még azt se akarom, hogy megtudják hogy valamit egyáltalán rendeltem. Elrejteni el tudom ha meglesz csak az a nagy kérdés, hogy hogyan legyen meg.2021. jan. 9. 11:01
21/44 anonim válasza:
#20 Nem mondanám, hogy annyira rossz. Tényleg átlagon aluli, azt meg nem értem, hogy hogyan lehetne egy 16 évesnek élvezhető, de annyira nem borzalmas.
És tényleg alig van szó LGBTQI+-ról, arról is inkább emberi kapcsolatok kontextusából van szó és nincs konkrétan megnevezve, egy gyerek számára emészthető.
22/44 anonim válasza:
Ha most leírnám a véleményemet egy ilyen könyvről és a homokosokról, elmondanának itt mindennek a nagy demokrácia, szólásszabadság és elfogadás jegyében.
23/44 anonim válasza:
#22 Nézz utána a tolerancia-paradoxonnak.
25/44 anonim válasza:
22, nyugodtan leírhatod, ha reklámozni szeretnéd a tájékozatlanságodat.
26/44 anonim válasza:
Nem vagyok tájékozatlan, csak utálom (ahogy sokan mások is), hogy állandóan ezt akarják lenyomni a torkunkon. Fene nagy elfogadók. Ja, csak addig, amíg azonos a másik véleménye az övékkel. Ha nem, akkor aztán jaj neki!
27/44 anonim válasza:
Te is pont azt csinálod, de mindegy :D
Nem biztos, hogy pont neked van igazad.
28/44 A kérdező kommentje:
Én elfogadok bárkit amíg nem akar az életemre törni és az alapvető emberi jogoktól megfosztani mint ahogy a jelenlegi kormány is teszi. Nem baj hogy valaki nem fogad el de ne korlátozza az életemet.
2021. jan. 9. 16:31
29/44 anonim válasza:
27, de valószínűleg nekem van igazam, ugyanis én a saját személyes tapasztalataim és rengeteg más személyes tapasztalatokkal rendelkező emberrel folytatott eszmecsere alapján alkottam meg a véleményemet, te pedig eleve nem vagy személyesen érintett, szóval alapból hátránnyal indulsz ebből a szempontból.
30/44 anonim válasza:
Kérdező,mesélj mit csinál a kormány amikor az életedre tör?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!