Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eltúlzom vagy jogosan van...

Eltúlzom vagy jogosan van elegem ebből?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, gyári diákmelóra jelentkeztem. Holnap kezdeném és anyám elkezdett ordibálni velem, hogy biztos nem megyek oda meg úgyis sírva jövök haza olyan rossz lesz..stb.

Szabadnapja lesz holnap és azt mondta maradjak vele jó melóhelyekre önéletrajzot osztogatni, de én megmondtam neki, hogy ki szeretném ezt próbálni, bármikor leléphetek, ha akarok.

Megmondtam neki, hogy elmúltam 18 éves (21 vagyok) és konkrétan behisztizett azon, hogy nem vagyok bólogató kutya. Tisztelem, mert az anyám. Fizetek a kájaba, mert nála lakok nyáron, de alapjáraton koleszba szoktam. Csak nekem sok ez? Végre végeztem a vizsgákkal, szereztem munkát, kipróbálnék valami újat, de nyilván otthagyom ha rossz. Folyton rossz kedvem van és sírok, mert mindig történik valami, hogy semmi se legyen jó.

Ha nincs munkám ingyenélő vagyok, ha van munkám akkor milyen béna melóm van és maradjak otthon.

Velem van a baj vagy vele?

2021. jún. 14. 20:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
9-es gondolom nem vettek fel egyetemre és ezzel próbálod enyhíteni megtört lelkedet.
2021. jún. 15. 08:24
 12/19 anonim ***** válasza:
13%

Dehát nem esszét írt. Az "agyrém, milyen ótvar sz.rul" sem éppen szépirodalomba illő fogalmazás, és nyilván a 21 éves kérdező sem úgy beszél élőszóban, mint egy riportot felvezető híradós. Ahogy senki más sem beszél úgy.

Kérdező: elnézést már... :). De attól, hogy tudok írni, nem vagyok sem arisztokrata, sem sznob, nem kell kaviárzabálós poénokkal jönni. Egyébként válaszoltam a kérdésedre is.

2021. jún. 15. 08:31
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
De, felvettek. Ott is maradtam, és azóta szerencsére nem kell hasonlókat olvasnom, a szakomon intelligens, írni tudó diákok munkáival van dolgom.
2021. jún. 15. 08:33
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
12-es vagyok. Amúgy tényleg szétoffoltuk a kérdésedet (pedig tartom magam hozzá, hogy a te írásod pont nem szolgált rá), és tényleg bocs. :)
2021. jún. 15. 08:35
 15/19 anonim ***** válasza:
38%

Egyébként a 20-25-ös korosztály lelkileg tényleg ennyire gyenge? Vagy csak túlzás tombolás vagy önigazolás?

Néha nagyon kis apróságok miatt írnak ide. Én sem értem ezért miért van folyton rossz kedved és sírsz mindig.

2021. jún. 15. 08:39
 16/19 anonim ***** válasza:
49%

12, nagyon jó gyakorlat, hogy elolvasol némán egy szöveget, elképzeled, ki írhatta, mjad az ő hangján próbálod felolvasni.

Ezt nálam most négyből négyen tizenéves kislányként olvasták fel. :)

2021. jún. 15. 08:40
 17/19 anonim ***** válasza:
2021. jún. 15. 08:41
 18/19 anonim ***** válasza:
38%
Az ilyen idióta szülők kölkei laknak otthon nincstelenül 30-40 éves korukig. Csináld csak egész életedbe amit anyád mondd, akkor tuti lúzer maradsz, ha neked ez kell.
2021. jún. 15. 08:51
 19/19 anonim ***** válasza:
56%
mond*
2021. jún. 15. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!