Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az hogy valás után...

Miért van az hogy valás után gyerek apja leszarja akkor gyerekèt legtöbb apák miért ilyenek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 12:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
90%

Gyerektartas miatt hajléktalan??? Szóval havi kb 20 ezer Ft miatt lesz valaki hajléktalan ??

Jelzem én egy Ft gyerektartast nem kapok

Hogy miért…? Mert apukának minden fontosabb mint a gyermeke

2 éves a kisfiam…apja egy kábítószerfuggo…

Szóval ha hajléktalan lesz az csak saját maga miatt lesz!

2021. jún. 16. 10:58
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én biztos, hogy csak úgy vállalnék gyereket, ha fel is szeretném nevelni.
2021. jún. 19. 15:16
 23/30 anonim ***** válasza:
79%

Számomra inkább az a kérdes h egy anya miért szarja le a saját gyerekét, miért veri, miért alázza meg rendszeresen úgy h a gyerek rettegésben nő fel...

Na ha erre lesz válasz, akkor jöhetnek az elvált, szemét apuka kérdések.

2021. jún. 20. 13:22
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Az utóbbi 3 év alatt lett kábszerfüggő? Vagy már akkor tudtad, hogy az? Csak azért kérdem mert nem mindegy, hogy minek tudatában vállalunk gyereket.

2021. jún. 20. 13:25
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Most már az állam megelőlegzi a gyerektartást, csak igényelni kell.
2021. jún. 20. 15:03
 26/30 anonim ***** válasza:
93%

24 es

Nem tudtam

Soha nem állnék szoba egy ilyennel,számomra az ilyen emberek egy nulla semmik

Nagyon régóta kábítószer függő csak szépen titkolta

Igen tudom egy hülye voltam h nem vettem észre

De nem is tudtam volna h mit figyeljek,nem láttam még kábítószer fuggot korábban

Őszintén nem azt vettem észre h be lenne állva,hanem h soha nincs egy Ft unk sem,mindig volt magyarázat…aztán átnéztem a kocsiját de úgy h mindent amit lehetett kiszedtem szétszedték es lebukott…találtam port,tablettákat.

2021. jún. 20. 21:00
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Az kemény. Ha addig eljut valaki, hogy a gyanú miatt kénytelen kutakodni a másik dolgaiban, akkor annak valóban oka van. De legalább nem 10 év múlva derült ki.

A gyerektartást viszont tényleg próbáld meg kérvényezni. És ha sikerült, írj. Van egy ismerősöm akinek ugyanígy nem fizet a volt férje, viszont külföldön van és behajtani sem lehet rajta.

2021. jún. 21. 11:38
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Rendben. Állítólag külföldön van ő is

De fogalmam nincs hol

Korábban Angliába volt,lehet oda ment most is

2021. jún. 21. 16:55
 29/30 maathorusz ***** válasza:
100%
Ha külföldön él, nehéz lesz behajtani még a pontos ország sincs meg. Így gyakorlatilag láthatatlan a magyar hatóságok előtt. Ha nincs itthon jövedelme, vagyona, akkor nem fogják tudni mit behajtani rajta. A tartásdíj elmulasztása pedig nem mindenhol bűncselekmény, azaz ezért nem fognak kiadni rá nemzetközi körözést sem. De azért természetesen érdemes minden hivatalos utat bejárni itthon, amit lehet, hiszen lehetséges, hogy egyszer hazajön majd.
2021. jún. 24. 12:10
 30/30 anonim ***** válasza:

Szerintem is változó, de legtöbbször a férfi dobbant friss husi miatt, és hagyja el a nőt és egyúttal a gyerekét is. Mert egy nő általában ragaszkodik a gyerekéhez. Ezért kerülnek nehéz helyzetbe. Rengeteg ilyen van a környezetemben. Általában kicsi gyerekkel/gyerekekkel. Menunja a fickó. Van, aki egy ideig jön, viszi, segít de sokszor az új nő nem engedi ezt. Ezért az apa egyre kevesebbet törődik a gyerekkel, főleg ha a másik nőnek is csinál egyet közben.

De olyanról is tudok, amikor dobbantani akart apu egy másik nő miatt, az anya meg mondta neki, hogy rendben van, de akkor vigye a gyerekét is, mert ő nem tudja és nem akarja egyedül eltartani. Közösen vállalták, nem ő egyedül. Nem akar egy roncs lenni, 0 szabadidővel, állando üres penztarcaval, mert neki elkezdett viszketni.

Persze az apa nem akarta magával vinni a saját gyerekét, mert bulizni akart az új nőjével meg utazgatni. (Ismerem a nőt is, kb évente más pasival tartatja el magát csinos nő). Így az lett a vége, hogy senki sehova amig a gyerek nem lesz nagykorú és keresőképes.

Sajnos általában az apa az amelyik lelep és hagyja ott a gyerekét, nincs vele gondja. Elheti a világát újra. Ez nagyon gerinctelen. Persze, akkor is ha nő csinálja. De szetencsére sokkal ritkábban hagyják el a gyereküket anyák. Ezért nem nehéz megutalni a gyereknek az apját. Elvégre őt is elhagyta. Sokszor le is sz.rja.

2021. aug. 28. 14:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!