Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az hogy valás után...

Miért van az hogy valás után gyerek apja leszarja akkor gyerekèt legtöbb apák miért ilyenek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 12:58
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
31%
Mert az anya az apa ellen neveli a gyereket☝️
2021. jún. 12. 13:06
 2/30 anonim ***** válasza:
53%
Aki így viselkedik, az valójában sosem akart gyereket, csak a nő nyomására adta be a derekát
2021. jún. 12. 13:09
 3/30 anonim ***** válasza:
52%
Az 1-es nagy igazságot mond. Nekem is elváltak a szüleim. A muter teljesen a faterom s a családja ellen nevelt. 70 évesek most. A faterommal jó a kapcsolatom, a muterom kb 10 évente ha látom egyszer.
2021. jún. 12. 13:10
 4/30 anonim ***** válasza:
48%
Azért van, mert nem bírsz leírni normálisan magyarul egy kérdést sem.
2021. jún. 12. 13:11
 5/30 anonim ***** válasza:
74%

1 es !!

Gyerekem apja nem látogatja a gyerekem,nem támogatja semmilyen formában

1 éves a gyerek,szerinted lehet ellene nevelni ?

Akartuk a kicsit nem be sikerült,és nem volt a párom nyomás alatt h gyereket akarok !! Ne általánosítsunk már

Egyszerűen vannak ilyen gerinctelen patkányok

Tisztelet a kivételnek ,több olyat apukát tudok aki válás ellenére is törődik/látogatja a gyerkőcöt

2021. jún. 12. 13:19
 6/30 anonim ***** válasza:
30%
5. Ami késik nem múlik. Lesz az a gyerek még 10 éves is.
2021. jún. 12. 13:23
 7/30 anonim ***** válasza:
96%

10 és 3 évesek a gyerekek. Apjuk nem fizet gyerektartást, nem is láttuk már hetek óta.

Mindezt azért, mert elhagytam. Már akkor közölte, hogy ha elviszem őket, onnantól kezdve halottak a szemében. A kicsi minden nap várja, van, hogy órákig áll a kapuban.

Most összejött egy gyerekes nővel, 4 éves fia van. Most ő a mindene. Nem neveltem őket ellene, fél év alatt jó ha 5-ször vitte el őket. Gyerektartást nem fizet, mondta, hogy menjek bíróságra.

2021. jún. 12. 13:26
 8/30 anonim ***** válasza:
83%
6.ezt hogy érted ?
2021. jún. 12. 13:26
 9/30 anonim ***** válasza:
10%
8. A gyerek neveléséből később úgy is kiérződik az anya apaellenessége, így értem.
2021. jún. 12. 13:31
 10/30 anonim ***** válasza:
94%

Nem fogom ellene nevelni

Ő már nem akar része lenni a gyerek életében

Én elfogadom és nem érdekel

De nem mondok rá rosszat most sem ,hiába nem érti még a gyerek hogy kiről van szó

Nem kellene mindig az anyára fogni,persze biztos van aki ellene neveli,de sokan nem,és az apa mégsem keresi a gyerekét

2021. jún. 12. 13:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!