Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az hogy valás után...

Miért van az hogy valás után gyerek apja leszarja akkor gyerekèt legtöbb apák miért ilyenek?

Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 12:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
16%
Azért,mert mire elválnak addig,az (anyuka) annyira összekaszabolja a családi érzelmeket. Hogy szarik apuka az egészre !
2021. jún. 12. 13:34
 12/30 anonim ***** válasza:
98%

Ne általánosítsunk. Nőkből is akad bőven ilyen.

Van, aki válás után neki akar állni bulikázni, csajozni/pasizni, és a gyereket otthagyja az értelmesebb félnél, hogy ne legyen "teher" a vállán.

Szomorú, de az ilyen ember nem szereti a gyerekét. Nincs felelősségérzete.

2021. jún. 12. 13:36
 13/30 anonim ***** válasza:
75%

Jajj ez az "ellene neveli" szöveg... Ha az anya nem hazudozik össze vissza, hogy apu milyen rendes ember, miközben egy szemétláda, akkor már ellene neveli. Ha az apa foglalkozna rendesen a gyerekkel, az anya fejre is állhatna akkor sem tudná "ellene nevelni".

7es remélem megfogadtad a tanácsát és mész a bíróságra. Magadat véded vele, ha rendezed papíron az ügyeket.

2021. jún. 12. 14:06
 14/30 anonim ***** válasza:
97%

13-as!

7-es vagyok, igen jövő héten adja be az ügyvédem a keresetlevelet a bíróságra.

2021. jún. 12. 15:10
 15/30 anonim ***** válasza:
80%

Engem is anyukám nevelt apu ellen, ráadásul úgy, hogy egy háztartásban élünk! Teljesen igaza van apámnak, hogy anyám tehet a vele való rossz kapcsolatomról. Az apámmal való szar kapcsolatomat véletlenül sem az okozza, hogy részegen ordítozott velünk, olyanokat mondott, hogy dögöljek meg, hogy nem lehet normális életet élni apámtól, ha részeg. És még arról is anyám tehet, hogy apu mióta nem iszik, totálisan leszar, nem szól hozzám, még csak bocsánatot se ker azokért, amiket részegen tett.

Teljes mértékben anyám tehet arról, hogy apámat nem szeretem, nem is értem hogy gondolhatja bárki is, hogy apám tényleg rászolgált, hogy ne tekintsek rá családtagként. Az már mellékes, hogy anyuval is elég rossz a kapcsolatom más okokból, tehát nem is tudna annyira befolyásolni....

Na irónia vége.

Többnyire az apámhoz hasonló gyökerek szarnak bele az egészbe és aztán mutogatnak kb mindenkire, csak hogy ne az ő hibájuk legyen az elcseszett kapcsolat a saját gyerekükkel...

2021. jún. 12. 15:13
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Ahány család annyi oka lehet. A nök elég nagy része manipulatív és bosszúálló természet, sokkal inkább, mint a férfiak, így sokszor tényleg az apa ellen hangolnak. A másik oldalról a férfiak egy része felületes, kényelmes, agresszív és el tud vonatkoztatni az érzelmektől. A környezetemben minden típusú szülő létezik. Az egyik fiú unokatesóm férfi létére egyedül neveli a fiát, a bíróság is neki ítélte, a fiú anyja nem fizet gyerektartást, nem látogatja, de már a kisfiúnak nem is hiányzik az anyja. Férjem bátyja elvált 3 gyerekkel, jó a viszony az ex-szel és a gyerekekkel is, tanulnis velük. Van ahol az apa alkoholista és le.ar mi ndent és mindenkit.
2021. jún. 12. 21:19
 17/30 anonim ***** válasza:
Gondolom anyját kerüli.
2021. jún. 12. 22:54
 18/30 anonim válasza:
100%

Ez egy nagyon bonyolult kérdés, amire jó válasz, recept nincs.

Én most 66 éves vagyok.

Szüleim elváltak. Onnan apám nem volt - és nem Anyám vagy miattam.

Gondolhatjátok, leendő gyermekeimnek nem ilyen sorsot terveztem.

Nekem 4 alomból 5 gyermekem van.

Két anya sikeresen tunungolta ellenem a gyerekeimet.

25-30 évet betöltötték, mire az igazságot felfogták, hogy nem én voltam a ludas.

Egy gyermekem 20 éves.

Anyukája a mai napig nem tud válasz adni, miét ment el.

Én százszor mehettem a Gyámhivatalhoz, -hogy rendezzék a láthatást - 15 éven ketesztül.

Utóljára az tette be nálam az ajtót, hogy (15 év után) pontosítsam a beadványban az adatokat, mrt így nem tudják a dolgokat beazonosítani.

Ekkor feladtam.

Legkisebb gyermekem anyjával szétmenésünk ellenére is példás kapcsolatunk van és gyermekemmel is, bár

"Ő még csak most tizennégy..."

2021. jún. 15. 08:49
 19/30 maathorusz ***** válasza:
100%

Kérdező:

Ha te léptél ki a kapcsolatból, akkor egy komoly sértettség lehet az apában, amit természetesen egy felnőtt, értelmes embernek fel kellene dolgoznia és nem kivetítenie a gyerekekre. Ha a válóperben a bíróság megállapította a gyerektartást, akkor azt köteles fizetni, idióta, ha szándékosan nem fizeti, még bűncselekményt is követ el (tartási kötelezettség elmulasztása).

Próbálj kommunikálni vele és megoldásra jutni, mert ez egy öngerjesztő folyamat és csak egyre nehezebb lesz, miközben a gyerekek még kicsik és sokáig szükségük lenne mindkét szülőre.

Amikor elváltam, nálunk mindketten szerettük volna nevelni a gyereket, ezért végül 1 hét itt - 1 hét ott elvben állapodtunk meg. Ezért én kicsit nagyobb lelkű is voltam váláskor, hogy volt feleségem is tudjon maguknak lakást venni és én is hozzájuk közel vettem lakást, hogy a gyereknek minél kevésbé legyen kényelmetlen. Nálunk bevált, jó a kapcsolatom az exemmel és a lányommal is, simán elfogadtuk, egymás új párjait is. Nyilván a válásnak, szakításnak voltak nehéz pillanatai, de végül mindketten felülemelkedtünk sérelmeinken.

2021. jún. 15. 14:31
 20/30 rewqrewqrewq válasza:
57%
Talán mert a hazai hajléktalanok 98 százaléka férfi ..kb a rendszerváltás óta. És többnyire a gyerektartás miatt lettek hajléktalanok.
2021. jún. 15. 19:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!