Anyám előttem öltözik?
Anyám előttem cserél melltartót és ez engem zavar, szerinted normális?
Tini F
4-es vagyok
Andizsuzsi nem úgy értem, hogy anyám gusztustalanul néz ki meg, hogy rossz ránézni meg ilyenek. Szerintem anyukám hiába duci nagyon szép nő és mindig is ő lesz a legszebb az életemben. Csak nekem nincs kedvem más nőket meztelenül látni és ez a gusztustalan nekem a dologban.
Amikor kisebb voltam és anyámék szobájában voltam mikor hazaért munkából és öltözött át, akkor elfordult, sokszor én is. Én sem voltam szégyenlős, pl a mosást rakta be, én attól pisiltem, ez még nagy tini koromban is így volt.
Minden ház, más szokás. Fordulj el, ha zavar, vagy ha látod, hogy vetkőzni készül, akkor szólj, hogy várjon, amíg az ajtón túlra mész.
29/L
Nem kell rosszul kinéznie, hogy zavarjon.
Előttem a nővérem meztelenkedett és teljesen megzakkantam ettől mentálisan. Egy szexuális érésben lévő fiú előtt meztelenkedő testvér teljesen haza tudja vágni a folyamatot. A mai napig nem tudom leküzdeni a szégyenérzetet, hogy szexuálisan vonzódtam a saját nővéremhez.
#9 vagyok
Bocsi, azt hittem megint az a betegelméjű hülyegyerek szórakozik aki időről időre ilyen meztelenkedő anyus kérdésekkel bombázza az oldalt, hogy jól kiverhesse a válaszokra, mert erre gerjed.
Szokás kérdése. Nálunk pl a fiam 7 éves (apa vagyok) minden hova követ szóval mikor megyek átöltözni akkor is jön utánam.
Engem nem zavar és őt sem, hogy előtte át öltözők. De pl fordítva már zavarja a szituáció. Szóval egyedül öltözők át.
Szerintem csak simán meg kellene beszelned anyudal.
Mond ell h téged kellemetlen helyzetbe hoz ha őt meztelen látod.
Tutira h megérti és változtatni fog ezen
Mindenhol más a szokás, nehéz erre egy sablont felhúzni, de általánosságban szerintem nem dől össze az ég a földdel , ha az ember meglátja öltözni a szüleit. Ugyanakkor az is teljesen normális, hogy ez téged zavar.
Szerintem beszéld meg vele, hogy ez neked így kellemetlen. Biztosan megérti majd .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!