Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám előttem öltözik?

Anyám előttem öltözik?

Figyelt kérdés

Anyám előttem cserél melltartót és ez engem zavar, szerinted normális?

Tini F

2021. jún. 9. 09:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem igen, de ez nem számít. Nyugodtan szólj neki, hogy zavar!
2021. jún. 9. 09:44
 2/20 anonim ***** válasza:
89%

Bocs, melyik szobában?

Ha a te szobádban, akkor furcsa, mert gondolom nem ott tartja a melltartóit.

Ha viszont a maguk szobájában, akkor ha zavar, neked kéne kimenned.

Alapesetben nem tartom problémának, ha szűk családon belül látjuk egymást meztelenül.

2021. jún. 9. 09:45
 3/20 anonim ***** válasza:
15%
Inkább azon gondolkozzál el, miért zavar ha anyádat látod meztelenül. Lehet felizgulsz anyádra és tudat alatt megpróbálod elrejteni magadban ezt a érzést, vagy szimplán nem tudatosult benned, hogy a meztelenségben semmi kínos dolog nincs, csak a társadalom ezt akarja belénk nevelni. A ruha eredeti célja a hideg elleni védelem volt és hogy védje a testünket a különböző környezeti hatásoktól. Na már most otthon jó esetben teljesen természetes, ha meztelenül vagyunk, csak sok embernek a kultúrájában berögzült, hogy otthon is ruhában kell lenni és másokra tekintettel lenni. Ha ez ennyire zavar, akkor iskolai pszichológust keressél fel, mert tele vagy komplexusokkal a meztelen testek iránt és későbbiekben ez problémához fog vezetni. Pl egy lány, amikor meztelenre levetkőzik vagy egy közös zuhanyzóban idegen meztelen férfiakkal leszel pl egy edzés végén...stb akkor nem fogod tudni jól kezelni a szitut.
2021. jún. 9. 09:54
 4/20 anonim válasza:
61%
Előttem is ugyan ezt csinálja vagyunk a szobába beszélgetünk közbe simán levetkőzik és átöltözik előttem. Nagyon zavaró és gusztustalan ez nekem lányként is. A fiú testvéreim előtt is ezt csinálja szerinte egy család vagyunk meg úgyis láttuk már, mert ő szoptatott. Jah babakorunkban.. Én ilyenkor csak elfordulok aztán beszélgetünk tovább. De akárhogy nézem nekem ez nem normális tartsa meg apámnak a testét más előtt meg takarja.
2021. jún. 9. 10:09
 5/20 anonim ***** válasza:
61%
Normális, hogy zavar téged. Az ő viselkedése meg fura.
2021. jún. 9. 10:20
 6/20 Andizsuzsi ***** válasza:
89%

Lehet ez teljesen normális is és nem normális is. Attól függ egyrészt, hogy mi a szokás nálatok, másrészt hogy egyénenként ki hogy reagál rá. Ebben a kérdésben nincs jó és rossz.

Nekem két fiatal felnőtt fiam van, az egyik simán vetkőzik pucérra is akár előttem és jön be a fürdőbe, amikor pl zuhanyzom, sem őt, sem engem nem zavar. A másik kiskamasz kora óta nem vetkőzik előttem, én ezt tiszteletben tartom, nem mászkálok pl én sem a lakásban pucéran, de még fehérneműben sem, amikor itthon van.

Azért azon elgondolkodtam, hogy miért tartja valaki a szülője testét gusztustalannak?

Kérdező! Beszéld meg ezt anyáddal. Mondd el neki nyugodtan, hogy téged ez zavar.

2021. jún. 9. 10:32
 7/20 anonim ***** válasza:
82%
30 éves fejjel és persze nő létemre már nem zavar ha anyám átöltözik előttem, bár ilyen nagyon ritkán fordul elő. De egy tizenéves fiúnak ez igenis kellemetlen lehet és szerintem nem is túl egészséges. Egyébként ha az anyja a saját szobájában öltözik míg a gyerek ott van akkor előtte esetleg kiküldhetné.
2021. jún. 9. 10:43
 8/20 anonim ***** válasza:
83%
lassan azért leállhatnál az ilyen kérdésekkel
2021. jún. 9. 10:44
 9/20 A kérdező kommentje:

Értem köszi a válaszokat

#9 te meg miről beszélsz? :D

2021. jún. 9. 10:46
 10/20 anonim ***** válasza:
22%
Mondhatnád neki, hogy "anya, nem akarom a rinocérosz hátsódat és elefánt dudáidat nézni" és akkor lehet, hogy következőnek már máshol vetkőzne át.
2021. jún. 9. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!