Szülők, mit lenne a legnehezebb elfogadnotok?
Figyelt kérdés
2021. jún. 8. 20:03
A kérdező szavazást indított:
Ha a gyerekem másik kontinensre költözne
Ha a gyerekem összejönne egy cigánnyal
Ha a gyerekem beállna sátánistának
Ha a gyerekem homoszexuális lenne
Ha a gyerekem áttérne az iszlámra
Ha a gyerekem összejönne egy négerrel
Ha a gyerekem párja egy mozgássérült lenne
119 szavazat
1/18 anonim válasza:
Szerintem ezek közül mind tolerálható.
2/18 anonim válasza:
Elsővel és utolsóval semmi bajom.
3/18 anonim válasza:
Nem vagyok szülő, de ha lenne gyerekem, egyértelműen azt, ha beállna sátánistának. A többivel többe-kevésbé nem veszélyezteti az életét.
4/18 anonim válasza:
Én nagyon nehezen bírom a távolságot azoktól a szeretteimtől, akik igazán fontosak, szóval nekem esélyes, hogy az első lenne a legnehezebb, ha csak így fekete-fehéren nézzük a helyzeteket.
A többi helyzet vagy teljesen elfogadható (pl a mozgássérült pár vagy a homoszexualitás - utóbbinál biztos szomorú lennék az unokák miatt, de ezt soha nem éreztetném a gyerekemmel) vagy nem fekete-fehér. A cigány is, néger is ember, vannak köztük nagyon tisztességesek is, az iszlám hit sem csak a bombagyártásból àll, a sátánizmust meg nem mindegy, milyen szinten “űzi”.
5/18 anonim válasza:
Egyik sem bün a kalsszikus értelembne.
6/18 anonim válasza:
A 2es. Rasszisták vagyunk. Nem újdonság.
7/18 anonim válasza:
A sátánizmus zavarna. Mert nem csak butaság de a rituálék erőszakosak is lehetnek. Azt hiszem hogy az az egyetlen a felsoroltak közül ami egy normálisan nevelt gyerekkel nem fordul elő és igazán probléma is.
8/18 anonim válasza:
Hogy a gyerekem fideszes. Akkor ajtót mutatnék neki, hogy húzzon itthonról.
9/18 anonim válasza:
Igazából az utolsó kivételével mindegyik elszomoritana, ha sátánista lenne azt viszont feldolgozni nem tudnam, az azt jelentené hogy mentálisan sem oké.
10/18 anonim válasza:
Ha satanista lenne. A tobbi nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!