Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon undok húzás lenne, ha...

Nagyon undok húzás lenne, ha rávenném anyámat, hogy öltözzön merészebben?

Figyelt kérdés

Mit tudom én, pölö hordjon csípőnadrágokat, kicsi pólókat, amikből kilátszik a hasa/köldöke, dereka satöbbi... vagy esetleg rávenném akár egy köldökpiercingre is, egy ugyanolyanra, amilyen nekem is van (amolyan anya-lánya összetartozás jelképe)

Megpróbáljam rábeszélni őt az ötleteimre, egyáltalán szóba hozzam neki?

16/L

2021. jún. 8. 08:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem egy picit “elrontani” lehet az anyákat.

Anyum világ életében a sportos-slampos vonalat vitte, én kb 13 éves koromtól 10 centis magassarkúkban nyomtam (igen, hagyták a suliban, mert jó tanuló voltam, nem, nem lettem kva, igen, baromi jól mutatok benne) sminkeltem stb. Egyszer poénból kisminkeltem anyát, akinek annyira megtetszett, hogy rendesen meg kellett tanítsam :) azóta nagyon ügyesen sminkelget, csinálja a körmét, néhány ruhámat neki adtam, totál ízléses bennük de nagyon vagány is. Ja, és 50. szülinapjára tetkót kért :D

A haspóló piercing stb lehet sok lenne (nekem is), de egy-egy kis csajoskodós vásárolgatós napot tarthattok, akkor meglátod hogy áll hozzá.

Persze csak ha pénz is van rá, régen pl nekünk nem nagyon volt, mostmár jól keresek de anya még így is szívrohamot akar kapni ha megveszek neki egy 5 ezer Ft-os nadrágot, inkább “jó neki az ami van”

2021. jún. 9. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!