Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon undok húzás lenne, ha...

Nagyon undok húzás lenne, ha rávenném anyámat, hogy öltözzön merészebben?

Figyelt kérdés

Mit tudom én, pölö hordjon csípőnadrágokat, kicsi pólókat, amikből kilátszik a hasa/köldöke, dereka satöbbi... vagy esetleg rávenném akár egy köldökpiercingre is, egy ugyanolyanra, amilyen nekem is van (amolyan anya-lánya összetartozás jelképe)

Megpróbáljam rábeszélni őt az ötleteimre, egyáltalán szóba hozzam neki?

16/L

2021. jún. 8. 08:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Miért szeretnéd hogy így öltözzön?
2021. jún. 8. 08:29
 2/21 anonim ***** válasza:
98%
Nagy avlószínűséggel nem fogsz tudni rávenni egy feltehetően 40 körüli felnőtt nőt, hogy piercinget csináltasson, és úgy öltözzön, mint egy 16 éves. Ha megpróbálod, az nem "undok", hanem gyerekes.
2021. jún. 8. 08:29
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Ne, ne csinálj anyádból kamaszlányt, mert már nem az. Ami egy 16 évesnek jól áll, az egy 40-es anyukán inkább nevetséges. Csinosabban persze öltözködhet, farmer-póló helyett szoknya, blúz, ha van rá igénye, sőt, vehettek magatoknak egyforma ingeket is, de a csípőnadrág-köldökpiercing már nem neki való.
2021. jún. 8. 08:30
 4/21 anonim ***** válasza:
82%
Egy nőnek, akinek 16 éves gyereke van nem való az iylen cucc, max akkor, ha ő Jennifer López.
2021. jún. 8. 08:30
 5/21 anonim válasza:
96%
Biztos rosszul esne neki,és úgy érezné,hogy szerinted rosszul öltözködik, rossz a stílusa. Szerintem hagyd,hogy olyan ruhákat hordjon, amikben jól érzi magát.
2021. jún. 8. 08:31
 6/21 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, te azt szeretnéd, hogy mindenki körberöhögje az anyádat...? Direkt ki akarsz szúrni vele....???

CSak őszintén.... Mivel lépett a tyúkszemedre, hogy ki akarsz babrálni vele...????

2021. jún. 8. 08:33
 7/21 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nevetséges lenne.
2021. jún. 8. 08:39
 8/21 anonim ***** válasza:
95%
Az édesanyád már nem a te korosztályod. Egy tini lánynak jól állnak az általad írt dolgok,de egy 40+éves nő esetén már nevetséges izléstelen kategória.
2021. jún. 8. 08:52
 9/21 A kérdező kommentje:
Otthon a házban szoktam őt látni a kinőtt gatyáiban meg pólóiban és onnan kaptam ihletet, szerintem nagyon vagány és szexis lenne, nekem nagyon tetszene úgy. (egyébként nem mintha a jelenlegi cuccaiban ne lenne szép)
2021. jún. 8. 08:56
 10/21 anonim ***** válasza:
90%
Majd ő eldönti, hogy milyen öltözetben érzi jól magát. Nem fogod tudni rávenni, hogy úgy öltözködjön, mint egy tini - nevetséges is lenne -. Ez részedről elég gyerekes viselkedés...
2021. jún. 8. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!