Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon undok húzás lenne, ha...

Nagyon undok húzás lenne, ha rávenném anyámat, hogy öltözzön merészebben?

Figyelt kérdés

Mit tudom én, pölö hordjon csípőnadrágokat, kicsi pólókat, amikből kilátszik a hasa/köldöke, dereka satöbbi... vagy esetleg rávenném akár egy köldökpiercingre is, egy ugyanolyanra, amilyen nekem is van (amolyan anya-lánya összetartozás jelképe)

Megpróbáljam rábeszélni őt az ötleteimre, egyáltalán szóba hozzam neki?

16/L

2021. jún. 8. 08:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyad nem korodbeli. Ami egy tininek jol all, az nem biztos, hogy neki is. Szerintem inkabb izlestelen.
2021. jún. 8. 09:13
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Meglepődnék, ha egy felnőtt nő a tinilányától kérne öltözködési és szépség tippeket :D
2021. jún. 8. 09:16
 13/21 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem a kerdező max 12 éves.....

Kizárt, h egy 16éves ilyesmit kitaláljon...

2021. jún. 8. 09:41
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

Én is negyven körüli vagyok és bár nincsen egy deka fölösleg sem rajtam, haspólót fegyverrel sem lehetne rámkényszeríteni, 18 év fölött kifejezetten nevetséges, sőt inkább kínos.

A piercing meg ízlés kérdése. nekem nincs gondom vele, ahogy a tetkóval sem, de magamon egyiket sem szeretném látni és semmilyen anya-lánya összetartozásos jelképnek sem csináltatnék ilyet, a gyerkem kérésére sem, megoldanánk máshogy, ha ragaszkodna hozzá valamelyik.

Mondjuk nekem fiaim vannak, nekik meg jellemzően nincsenek ilyen romantikus elképzeléseik és megreformálni sem akarnak szerencsére.

Ha anyukád otthon kinőtt pólóban és nacikban is szexi, akkor valószínűleg minden másban is az, ha nem krumpliszsákban flangál az utcán, hagyd meg neki, hogy eldöntse miképp ruházkodik, miben érzi jól magát, tökéletesen tisztában van vele már mostanra.

2021. jún. 8. 09:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Utcánkban lakik egy nő - oké, ő idősebb -, rikító ruhákban jár, rikító hajjal, a szája a homlokáig ki van rúzsozva. Mindenki rajta röhög. Tudom, hogy már a "szélsőség kategória", de akkor is. Minden korosztálynak - akár egy idős hölgynek is - megvan a maga bája, de ehhez mérten kell öltözködni is. Szerintem.
2021. jún. 8. 10:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Apádnak mi a véleménye erről az ötletedről??
2021. jún. 8. 15:55
 17/21 A kérdező kommentje:
Jó, értem, amit írtok. Azért lehet, hogy egyszer óvatosan megemlítem valamikor egy jó pillanatban. (apám meg egyébként nincs, vagy legalábbis nem tudom merre jár, mit csinál)
2021. jún. 8. 18:04
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
De ha jol érzi magát igy miért akarod megváltoztatni?
2021. jún. 8. 20:59
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én eleve nem értem, miért kellene egy felnőtt nőnek max 20 éves korosztálynak való ruhákban járnia. A csiponadrag és haspolo jól nézhet ki egy 16 évesen, de egy negyvenesen már rohelyes, akármilyen csinos is. Nekem van 46 éves ismerősöm, aki 16nak néz ki, úgy is öltözik, aztán még van lépődve, ha gyereknek nézik.
2021. jún. 9. 07:12
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet szerinte meg jól nézne ki, ha kivetetnéd a piercinged, kosztümben és körömcipőben grasszálnál, belőtt hajjal.

De lehet jobban tetszene neki, ha martens bakancsban, terepgatyában, bő 80-as évek bandás pólóban, pandaszemekkel mennél.

Vagy esetleg barbirózsaszín tüllszoknyában, csipkés zoknival, puffos ujjú blúzban, hiszen ovisan is milyen cuki voltál ilyesmiben...

Lehet jól állna, lehet neki tetszene, de neked nem a stílusod és a te korosztályodban nem ez a divat és rosszul esne, ha az ismerőseid kiröhögnének. Gondolom ő sem erőlteti rád a stílust, amit kitalált, szóval legyél jó fej és te se tedd.

Ne csinálj belőle prostit, mert ilyen stílusú negyvenes nőket a főút mentén lehet látni.

2021. jún. 9. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!