Mit tegyek? olyan bűntudatom van anyukámmal szemben. 16.f
Rájöttem,hogy apum csalja anyukám és ezért bezsaroltam. Azt mondtam neki válasszon vagy most minden kapcsolatot megszakít azzal a nővel és úgy teszünk mintha nem történt volna semmi vagy elmondom anyának sz egészet.
Apukám engedett a nővel minden kapcsolatot megszakított egy hónapja már kb de olyan nagy bűntudatom van anyummal szemben. De ha elmondom azzal fel fog bomlani a család
„ Majd ha letett valamit az asztalra“
Ki ez és mit tett le az asztalra?
Minek ment oda!
Nem baj, ha kotnyeles csak csinálja a négy fal között!
„ Így gondoltad, és ebben megegyeztetek apáddal. Akkor legyen így. “
Most bezzeg felnőttként kezelitek:D Annyira vicces ez. Mikor hogy kényelmesebb nektek. Továbbra is 16 éves tiniről beszélünk, aki hozott egy akkor és ott morálisan helyesnek ítélt döntést. Azóta gondolkozott még rajta és átírta magában az értékítéletet. Ez az útkeresés időszaka. Egy 16 éves kölykön, pláne egy ilyen nehéz helyzetben ne kérjünk már számon márványba vésett ígéreteket és megállapodásokat. Ellenem a fater már nem tini :) Rajta érdekes módon senki nem kéri számon az oltárnál tett ígéretét.
De miért nem pénzel zsaroltad meg?
Fizessen neked havonta ennyit és kussolsz, még bűntudatod sem lenne :D
Nem értem. Miért bomlana fel a család?
Miért akartad, hogy megszakítson minden kapcsolatot a nővel? Tudod, hogy ezzel a boldogságának egy részétől fosztod meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!