Mit tegyek? olyan bűntudatom van anyukámmal szemben. 16.f
Rájöttem,hogy apum csalja anyukám és ezért bezsaroltam. Azt mondtam neki válasszon vagy most minden kapcsolatot megszakít azzal a nővel és úgy teszünk mintha nem történt volna semmi vagy elmondom anyának sz egészet.
Apukám engedett a nővel minden kapcsolatot megszakított egy hónapja már kb de olyan nagy bűntudatom van anyummal szemben. De ha elmondom azzal fel fog bomlani a család
Mindenki megérdemli az igazságot.
Én nem tudnék hazugságban élni. Így olyan, mintha apád oldalán állnál. Mondd el anyudnak szerintem. Vagy kérdezz rá először, hogy mit szólna, ha megcsalva lenne.
Szóval, én utálnám, ha mind a kettő hazudna nekem. De mindenki más, ezt is elfogadom.
Ez nem ilyen egyszeru!
1. Miert irjak sokan, hogy az Anyja biztosan tudja, csak nem veri nagy dobra?! Van fogalmatok rola, hogy hanyan csaljak ugy a parjukat, hogy a masiknak halvany lila goze sincs?
2. A Kerdezo is ugyanugy a csalad resze, es ot is erintene egy zavaros valas, igy ertheto ha aggodik! En is a megcsalt fel melle allnek es nem jopofiznek a hutlen fellel, mintha mi sem tortenne. Nincs gyomrom az ilyesmihez.
3. En is ugy tettem volna mint a Kerdezo, mert az egy dolog, hogy ami nem megy azt nem kell eroltetni, de akkor szepen beadom a valast.
"Mindenki megérdemli az igazságot."
Ahha, aztán csonka család. Ne mondjatok már hülyeséget ha nem voltatok ilyen helyzetben.
Nekem volt ilyen. Nem avatkoztam bele, én is 15-16 voltam. Egyszerűen ez az ő dolguk úgy voltam vele és így volt jó döntés. Előbb utóbb kiderült. Ők megoldották és kész.
Nyilván nem jó látni az ilyet. De ez van. De el ne mond szerintem. Azzal ha álláspontot választasz az egyik szülőd úgy fogja érezni elárultad. Hidd el az nem jó. Maradj ki belőle.
Csak megjegyzem, hogyha te kefélnél félre és vmelyik szülőd szóvá tenné még te lennél legjobban felháborodva, hogy neki semmi köze a szexuális életedhez.
Na, pontosan ez vonatkozik rád is. Ne ugass bele a felnőttek dolgába.
6!
Szerintem pedig a gyerek nem tartozik bele a párkapcsolatba. Amikor a szülők férfiként és nőként viszonyulnak egymáshoz, abban csak ők ketten vannak jelen.
A családi élet az, amiben mindhárman benne vannak
Nem ismerjük a családot, nem tudjuk hogy az apa notórius megcsaló vagy csak egy botlás volt-e a szerető. Nem tudjuk milyen a szülők viszonya, nem tudjuk milyen a gyerekkel való viszonyuk stb.
A kérdező helyében nem cipelném a titok terhét, ráadásul ha kiderül valamikor, az anya egyszerre fogja elárulva érezni magát a férje ÉS a fia által. És ez a legveszélyesebb.
Ha a kérdezőnek jó a viszonya az apjával akkor szerintem mindenképpen beszélnie kellene vele a dologról. Hogy szerinte annak ellenére hogy megszakította a kapcsolatot a szeretővel, még nem tudja magában lezárni a dolgot és rossz érzés titkolózni az anyja előtt. Valahogy rá kellene beszélni az apát hogy a feleségével beszélje ezt meg, mondja el hogy mi történt de már vége stb. Ha a kapcsolatuk jó, akkor normálisan tovább tudnak lépni, megbeszélni. Ha viszont ez a vége, akkor jobb ha elválnak és hazugság nélkül tudnak normálisan élni.
A kérdező nagyon nagy dilemmát vett a nyakába sajnos, kívülállónak is nehéz lehet egy ilyen titokkal megbirkózni, hát még ha a saját szülei az érintettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!