Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért vannak olyan szülők...

Miért vannak olyan szülők akik elküldik Amerikában gyereküket? Nem tanulni hanem szórakozni tele vannak pénzzel?

Figyelt kérdés
2021. jún. 4. 22:31
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

Mert megengedhetik maguknak, jó anyagi helyzettel rendelkeznek, vagy szeretnék, ha a gyerek használná az angol nyelvet...

Enyiből nehéz megállapítani

2021. jún. 4. 22:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én még ilyenről nem hallottam. :D
2021. jún. 4. 22:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyaralni ugyanúgy lehet Amerikában is, mint bárhol máshol.
2021. jún. 4. 22:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert megtehetik, miért fáj ez neked?
2021. jún. 5. 00:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos te is mennél, ha lenne rá pénzed, de igen, ennyiből nehéz értelmes következtetéseket levonni.
2021. jún. 5. 00:54
 6/12 anonim ***** válasza:
22%
Hat en most neztem ra ujra a kérdésre. Szoval -ba?? Az a lényeg? Eddig azt huttem, amerikai családokról beszélünk, es azok kuldik el. Megha fura is a szorend picit
2021. jún. 5. 02:19
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

Kicsit bővebben Kérdező, ha lehet!

Hány éves az a gyerek?

És hogy kell elképzelni a sztorit?

Fogja a szülő a 13-20 éves gyerekét, felrakja a repülőre, hogy "Irány Amerika, szórakozz!"?

Vannak ott rokonok, barátok, akikhez menne?

...és még egy pár kérdés felmerül.

2021. jún. 5. 07:30
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

Ha megtehetem majd, én is küldöm a gyerekeimet, hogy lássanak világot, valamint tudják gyakorolni a tanult nyelvet/nyelveket.

Savanyú a szőlő kérdező?

2021. jún. 5. 09:00
 9/12 anonim ***** válasza:
97%
Miért vannak olyan kérdezők, akik egy épkézláb, értelmes mondatot nem képesek összerakni???
2021. jún. 5. 11:35
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Négy éve a gyerekem kint volt az USAban cserediákként. Nem volt olcsó, de megérte, mert nagyot dobott az angoltudásán és sokkal magabiztosabb lett. Egy évvel később érettségizett (minden ötös), mert az osztályozó vizsgával nem akartam terhelni. Jelenleg a Corvinuson harmadéves és jól tanul.

Nem vagyunk tele pénzzel, de nem is vagyunk szegények mielőtt ezzel jönnél.

2021. jún. 5. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!