Miért vannak olyan szülők akik még felnőtt gyerekere vega akkar lenni? de megtiltják!
Nins ezzel baj, de hogyha felnőtt, akkor főz ő magára.
Én cölisként el nem várom, hogy pl vendégségben legyen háromféle étel, csak miattam. Annyit kérek mindig, hogy 1-2 szelet húst pl süssenek ki natúrban (rántott menü esetén), a köretekből meg szoktam tudni mindig enni.
Vagy amikor húsleves van, ne főzzék bele a tésztát. Viszek sajátot, amit kifőzök, de hogyha a lében volt sima tészta, akkor azt én nem eszem meg. Stb.
Kérdés, hogy mik a körülmények.
Ismerek olyan szülőt, aki annyira irányításmániás, hogy a felnőtt, tőle külön élő, magát eltartó gyerekét rendszabályozni akarja... na az ilyet le kell sz...ni. Nekem pl. van ismerősöm, aki vega lett, apja hentes... folyamatosan beszólt a fiának, rá akarta kényszeríteni a húsevésre. Ma már odáig jutottak, hogy a srác, amúgy jogosan, nem hajlandó az apjával beszélni.
Ha viszont az a helyzet, hogy még otthon él a gyerek, a szülő eltartja, nem vesz magának kaját, és elvárja, hogy na mostantól anyuci csak vega módon főzzön, vagy esetleg külön kaját magának meg neki, valószínű, hogy nem többszázezres fizuból, akkor ő ül fordítva a lovon. Ha ez a helyzet, akkor szépen vegye meg magának a kaját. Ha még a szülő így is köti az ebet a karóhoz berögződések miatt, akkor meg költözzön el az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!