Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért vannak olyan szülők...

Miért vannak olyan szülők akik még felnőtt gyerekere vega akkar lenni? de megtiltják!

Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 18:51
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Van egy munkatársam aki vega akkar lenni de megtiltotta neki anyja!
2021. jún. 3. 18:52
 2/25 anonim ***** válasza:
96%

Mert vannak.

Nem kell rájuk hallgatni.

2021. jún. 3. 18:54
 3/25 anonim ***** válasza:
67%
Az anyja főz rá? Akkor jogos. Én se főznék egy hülye divat miatt kétfelé.
2021. jún. 3. 18:55
 4/25 A kérdező kommentje:
Na szerinted miért?
2021. jún. 3. 19:00
 5/25 anonim ***** válasza:
90%

Anyuci pici fiaként igenis meg tudja tiltani.

Ha valóban felnőtt lenne, és vega akarna lenni, akkor elköltözne, és nem itt nyivákolna, hogy de ő felnőtt nagykisfiù de az anyja meg akarja tiltani, hogy....blablabla.

2021. jún. 3. 19:16
 6/25 anonim ***** válasza:
95%
Költözzön el és senki nem szólhat bele. Míg mamahotelezik kisfiú marad.
2021. jún. 3. 19:18
 7/25 anonim ***** válasza:
88%
Majd ha magara foz meg vasarol, akkor legyen vega. Ha hazajar zabalni, akkor igy jart.
2021. jún. 3. 19:18
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Én se főzök a vega gyerekemnek külön, de nagyfiú, megoldja, eszik a köretből, tudja hol a hűtő, merre van a bolt... (ünnep, szülinap nyilván más kérdés :) )
2021. jún. 3. 19:19
 9/25 anonim ***** válasza:
87%
#5, mert műveletlenek?
2021. jún. 3. 19:20
 10/25 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem csomó embernek fogalma nincsen róla, hogy konkrétan mit jelent a vegán életmód, pláne az étkezés tekintetében. Valamint szerintem az is baj, hogy sokaknak a vegánságról az ugrik be, hogy akkor a vegánok csak mandulatejet meg avokádót, tofut, vegán sajtot, vegán szalámit, kókuszvirágcukrot, agaveszirupot, stb. fogyasztanak, holott van rengeteg Magyarországon is (vidéken is) elérhető és olcsóbb vegán alapanyag. Ugyanúgy ha belegondolsz, csomó olyan hétköznapi étel van, ami vegán vagy könnyen elkészíthető vegán módon is (mondjuk zsír helyett valamilyen olajjal, tojás mentes tésztával, hús nélkül stb.) pl. a krumplis tészta és a mindenféle grízes, diós stb. tészták, a főzelékek, a zöldséges levesek, a lecsó, a tepsis krumpli, a saláták, a gyümölcs leves, de lehet csinálni gombapörköltet is stb.
2021. jún. 3. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!