Miért vannak olyan szülők akik még felnőtt gyerekere vega akkar lenni? de megtiltják!
Figyelt kérdés
2021. jún. 3. 18:51
11/25 anonim válasza:
És hogy tudja megtiltani? Lekötözi és lenyomja a torkán a nem vegan kaját?
12/25 anonim válasza:
10-es vagyok
Bocsi, most látom, hogy a kérdésben nem vegán, hanem vega szerepel... Valamiért egyből azt gondoltam, hogy vegánságról van szó. A vega étrend szerintem még sokkal egyszerűbb is, tehát ott igazából annyira nem is értem, hogy mi lehet probléma.
13/25 anonim válasza:
Hogy kell ezt elképzelni? A szülő eltrappol a külön élő felnőtt gyerekhez és kibaxxa a kukába a hűtőből a zöldséget, amit a felnőtt gyerek a saját keresetebol vett, majd feltölti a hűtőt kolbásszal?
Vagy a felnőtt gyerek jelen esetben csak korban felnőtt, otthon él(ősködik) nulla munkával, nulla bevétellel és elvarja, hogy anyu neki avokádó kremlrvest főzzön és rántott tofut bulgurral mert ő ugyan meg nem eszi a rántott húst, mint a húga, az anyja meg az apja?
14/25 anonim válasza:
Ugyan már... Nem eszed meg akkor a húst, csak a többit. Nem nagy kunszt, gondolom anyád nem nyomja le majd a torkodon. De akár főzhetnél magadnak is, az se egy nagy was ist das. Ez csak egy újabb "jajkülönlegesvagyok" műhiszti.
15/25 anonim válasza:
" Felnőtt " de az anyja mondja meg mit ehet?
16/25 anonim válasza:
Nem tilthatja meg ,legfeljebb nem főz rá( de egy felnőttre amúgy sem kéne igaz😉)
17/25 anonim válasza:
Akkar tettszik, akkar nem azt eszi amit kap!
18/25 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a költözzön el dolgot. Attól még mert valaki fiatal felnőttként otthon lakik, még lehet magánélete, saját ízlése, amibe nincs senkinek beleszólása. Nyilván ha otthon lakik, vannak szabályok, és a főzési szokásokat sem változtathatja meg, de azt eszik amit szeretne. Nem várható el, hogy anyu külön főzzön, de legfeljebb kiveszi a húst a tányérból, ha nem tudja megenni.
19/25 anonim válasza:
18, az sem varhato el hogy csak anyu fozzon,a csalad tobbi tagja is nyugodtan kiveheti a reszet ebbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!