Mindig veszekedek az anyámmal, mit tennétek ti?
Figyelt kérdés
Megpróbálom a legtisztábban leírni, még a szüleimnél élek,de van munkahelyem, van egy üdülőházam ahol néha munkaután szokok aludni,ott többnyire a könyvemet írom, van 2 autóm, ezekkel a dolgokkal való törődés sokat elvesz az időmből. Otthon amilyen munkát adnak az összeset megcsinálom, fizetek is havi összeget hogy ott lakom. Bevásárlásokat is mindig állom, viszont az igaz hogy kevesebbet beszélgetünk otthon. Apámmal jól ki jövök de a lánytestvéremmel aki még egyetemista egyáltalán nemtudok, mindig azon veszekedünk hogy én lusta vagyok,és ő többet segít otthon mint én. Anyámmal is ezen szokunk összeveszni, pedig ő is munkanélküli, mit tanácsoltok?2021. jún. 2. 13:03
11/12 anonim válasza:
Szóval amíg nincs kiadva a könyv és nincs meg a "valaki", addig mérgezitek egymást? Nagyon szép jövő... Azt nem értem minek jöttél ide, ha nem akarsz változást.
12/12 A kérdező kommentje:
Jogos 11 , a változás ugyis arrébb van , a könyv megközelítöleg fél-1 év
mulva lesz kész, inkább afféle független válaszokra voltam kíváncsi , az utóbbi 1 hónapban próbáltam otthon minél több munkával segíteni és nem értettem mégis mi a gondjuk akkor is
2021. jún. 4. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!