Mindig veszekedek az anyámmal, mit tennétek ti?
Figyelt kérdés
Megpróbálom a legtisztábban leírni, még a szüleimnél élek,de van munkahelyem, van egy üdülőházam ahol néha munkaután szokok aludni,ott többnyire a könyvemet írom, van 2 autóm, ezekkel a dolgokkal való törődés sokat elvesz az időmből. Otthon amilyen munkát adnak az összeset megcsinálom, fizetek is havi összeget hogy ott lakom. Bevásárlásokat is mindig állom, viszont az igaz hogy kevesebbet beszélgetünk otthon. Apámmal jól ki jövök de a lánytestvéremmel aki még egyetemista egyáltalán nemtudok, mindig azon veszekedünk hogy én lusta vagyok,és ő többet segít otthon mint én. Anyámmal is ezen szokunk összeveszni, pedig ő is munkanélküli, mit tanácsoltok?2021. jún. 2. 13:03
1/12 anonim válasza:
Könyvedet írod??? -"szokok aludni"- azt helyesen mejd úgy írd le, hogy szoktam aludni.
2/12 anonim válasza:
Maradj az üdülődben, ne menj haza csak látogatóba. Meg fog szűnni a veszekedés, ha csak kéthetente találkoztok. És akkor, mivel nem használod a közműveket, és nem eszel otthon, fizetned sem lesz miért.
3/12 anonim válasza:
Ha megkérdik, miért költöztél el, feleld azt, hogy nem bírsz tovább veszekedős családban élni.
4/12 anonim válasza:
Koltozz el. Van 2 autod meg egy nyaralod, dolgozol, de a szuleiddel elsz? Nem ertelek.
5/12 anonim válasza:
Szerintem költözz el mert ennyivel már egyedül is tudsz boldogulni.
6/12 anonim válasza:
Az egyetemista testvéredet is te tartod el a bevásárlásokból ezek szerint, a családod cseppet sem hálás ezért az áldozatodért, akkor hagyj fel az "áldozattal". Estin-levelezőn is lehet egyetemre járni, a tesód is szálljon be a család eltartásába, te meg szállj ki. Ki vagy használva, mert hagyod magad. Ne menj haza a nyaralódból.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nemköltöztem még el mert úgy tervezem, hogy először megcsinálom a könyvet, kiadom, aztán valakivel együtt az új házba már ha összejön
2021. jún. 2. 17:24
8/12 anonim válasza:
Kerdezo, a kiadas nem ennyire egyszeru. Es ha 20 evig nem tudod kiadni, vagy esetleg soha, akkor mi lesz?
Viszont akkor tursz, mas valasztasod valoszinuleg nincs.
9/12 anonim válasza:
Magánkiadás 2 millió kb. Nem magánban nem fog menni, csak állami (fideszes) támogatással: előbb el kell fogadja a kéziratot egy kiadó, s csak ők kérhetnek ilyen támogatást a könyved számára. De a barátoknak szokták kérni, nem ismeretleneknek. Ami könyvet kiadnak, arra sem adnak pénzt, csak 50 példányt, add el. Ismert sikerszerző kap csak pénzt a könyvéért.
10/12 anonim válasza:
Azért erre alapozni hogy kyönv, az elég kétesélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!