Megkönnyebbültem anyám halálánál. Ettől beteg ember vagyok?
Figyelt kérdés
Amióta megszülettem 4.gyermekeként hallgattam azt, hogy miattam beteg, miattam olyan amilyen. 1 veséje működött csak, cukros is volt. És mindez miattam mert 40 felett még engem is bevállalt. Mindenki mondta neki, hogy menjen abortuszra (én se bántam volna...) de neem, mert ő álmodott velem, és mondtam neki hogy élni akarok... Szép történet. 14 éves koromig hallgattam, hogy ha majd ő egyszer nem lesz, ha majd meghal, nekem fel kell készülni élni, mert nem fog látni felnőni. De persze lehetnék neki sokkal hálásabb hisz mind ez az én hibám. Miután meghalt a temetésen kb csak azért sírtam, mert kinéztek volna ha nem teszem. A testvéreimnél felesleges vigaszt keresnem, mert ők ezt az oldalát sosem ismerték, mert hamar elköltöztek és én biztos túlzok. Azóta 20 vagyok, de még mindig emlékszem mindenre és nem tudok ezzel mit kezdeni, hogy én vagyok-e a szörnyeteg.2021. máj. 27. 13:51
11/12 anonim válasza:
Nem vagy az. Én is megkönnyebbültem, amikor az "apám" meghalt, és az is megkönnyebbülés lesz, ha az "anyám" meghal majd. Ez van, nem volt jó gyerekkorom, és most ne kis dolgokra gondoljatok, hogy nem vettek meg valamit vagy hasonló. Ma már az ilyen szülőktől elveszik a gyereket (remélhetőleg legalábbis).
12/12 anonim válasza:
Nem vagy szörnyeteg, de a leírás alapján anyukád sem tűnik annak. Egyszerűen csak nem gondolt bele abba, hogy téged hogy érint ez, hogy te másképp dolgozod fel, mint amilyen szándékkal ő mondja. Neki sem volt könnyű ennyi betegséggel, tinédzserekkel meg egészséges szülőnek se könnyű bánni, nagyon érzékenyek. Ha lesz saját gyereked, majd te is megtapasztalod, lehet, hogy sok mindent át fogsz értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!